DKK 29.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 750 Wh. Batteri giver uhørt lang rækkevidde
2. 1x12-speed Sram NX Eagle geargruppe
3. 120 mm RockShox Judy Silver Air luftforgaffel

Hvis du virkelig elsker at køre langt på din elcykel, har du naturligvis brug for et ekstra stort batteri. Det er noget, der siger sig selv. Og hvis du tilmed godt kan lide at køre offroad af og til, har du brug for en cykel, der ikke alene kan køre langt på en opladning, men som også kan takle de terrænmæssige udfordringer, og helst uden, at komforten går tabt. Det skal jo være en fornøjelse at cykle.

Og det er netop disse egenskaber, der gør den nye CUBE Reaction Hybrid EXC 750 29 til noget helt særligt. Lad os først kigge på batteri-kapaciteten: Denne cykel er udstyret med et Bosch Powertube batteri på hele 750 Wh., hvilket er mere, end man finder på langt de fleste andre elcykler. Så har du kapacitet nok til en lang dag på MTB-sporet, eller sågar en lille weekendtur. Motoren er den velkendte 4.generations Bosch centermotor.

Heller ikke, hvad cyklens andre komponenter angår, er der sparet noget: Der er f.eks. en 120 mm RockShox Judy Silver Air luftforgaffel. Så er du i hvert fald sikret maksimal komfort, selv på de hårdeste trails. En luftforgaffel er noget lettere end en traditionel fjederforgaffel, og endvidere kan luftforgaflen let justeres, i forhold til rytterens vægt. Forgaflen har naturligvis lockout.

Geargruppen, som er en 1x12-speed, hedder Sram NX Eagle. Så ved man, at man har en geargruppe, der virker, og at der altid er gear nok at vælge imellem, når terrænet bliver udfordrende.

Men vigtigst af alt er dog sikkerheden! Derfor er CUBE Reacrion Hybrid 750 29 udstyret med Magura MT Thirty hydrauliske skivebremser. Så er der ingen tvivl om, at du kan stoppe, når du skal, selv i det mest vanskelige føre.
Hvis du søger en dedikeret eMTB, med uhørt lang rækkevidde, så er den her!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: