Cube Acid
Fås i 2 farver
Cube Access WS Pro
Fås i 2 farver
Cube Acid 200
Fås i 3 farver
Cube Cubie 160 RT
Fås i 3 farver
Cube Acid 240 Disc
Fås i 3 farver
Cube Acid 240
Fås i 3 farver
Cube Acid 200 Disc
Fås i 3 farver
Cube Cubie 120 RT
Fås i 2 farver
Cube Cubie 160
Fås i 2 farver
Cube Acid 260 Disc
Fås i 4 farver
Cube Acid 240 SLX
Fås i 2 farver

Cube Børnecykel - Cykler med lang levetid & tidsløs design!

CUBE børnecykler - Cykler med lang levetid og tidløst design
Det er mere end 20 år siden, at tyske Marcus Puerner grundlagde CUBE bikes. Siden da er der sket meget. CUBE sælges i dag i mere end 60 lande, og er blandt de førende mærker på mange europæiske markeder. Mange forbinder mest CUBE med mountainbikes, men der er ingen tvivl om, at de dygtige tyske ingeniører har lagt præcis samme dedikation i konstruktionen af firmaets børnecykel-kollektion. Entusiasme og erfaring ligger til grund for dette cykel-mærke, som tilbyder sporty og innovative kvalitetscykler til ethvert segment. Cyklerne er konstrueret i lette og stærke materialer, så barnet let kan håndtere cyklen i trafikken. Hvis du giver dit barn en cykel fra CUBE, er du sikker på, at barnet får en sjov og sikker introduktion til cykel-verdenens spændende univers. En CUBE-cykels skal nok tænde lyset i dit barns øjne.  Og lad os så ikke glemme, at cykling er en aktivitet, der giver basis for fælles oplevelser for hele familien. Når barnet først har lært at begå sig på sin nye, sporty CUBE cykel, ligger vej åben for cykel-oplevelser sammen med far og mor.  En god børnecykel er en investering, der holder i mange år. Og gode cykel-vaner varer måske livet ud. Hvis du, som forælder, vænner dit barn til at cykle, vil du på længere sigt kunne spare penge til benzin, når børnene bliver lidt større, og ikke skal køres i bil til fritidsaktiviteter osv. Og samtidig har du chancen for at lære dine børn noget om betydningen af klima-venlig transport.

Cyklens størrelse er essentiel
En forudsætning for god cykel-komfort og sikker kørsel er, at cyklen passer til cyklisten. Med cykler.dks størrelsesguide. er du sikker på at kunne finde den rette størrelse cykel, uanset, som cyklisten er stor eller lille.

Cyklen leveres 100 % samlet
Hos cykler.dk mener vi, at en cykel skal leveres i samlet tilstand, så du hurtigt kan komme ud og trille, fremfor at skulle have en masse besvær med at samle cyklen. ALLE de cykler, der købes hos os, leveres derfor samlet, og omhyggeligt indpakket.

Fragtfri levering[ALLE cykler bliver, efter at de er samlet gratis, pakket ind, og derefter sendt 100 % omkostningsfrit. Ordre(r) på over 299 kr. er fragtfrie!

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Har du spørgsmål til, hvilken cykel, du skal give dit barn? Så tøv ikke med at kontakte os. Cykler.dks dedikerede personale er klar med råd og vejledning. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde lige præcis den CUBE cykel, der tænder lyset i dit barns øjne!