Før DKK 3.299,00
DKK 2.999,00
SparDKK 300,00
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske dem
1. Stiveste Specialized XC-sko til dato
2. Padlock hælkonstruktion for komfort og fart
3. Spcializeds kendte Body geometry design

Lys, mørke og fart. Ingen af disse elementer kan eksistere uden hinanden. Og på samme måde forholder det sig med cykler, udstyr og fart. Hvis der er én af delene, du ikke har, er de to andre ikke meget værd. Det ved man hos den amerikanske producent Specialized. Derfor har man skabt de eksklusive S-Works Recon Speed Of Light MTB-sko, der må sige at være noget nær de ultimative cykelsko til dig, der lever og ånder for XC racing. Derfor indgår disse sko i kollektionen med det ambitiøse navn Speed of Light!

S-Works er Specializeds egen betegnelse for en meget bred vifte af produkter, der alle er af eksklusiv kvalitet. Og det lever disse sko op til, på fornemste vis. Performance er naturligvis første prioritet, men også komfort og design er helt i top. Sålen er f.eks. et kapitel for sig selv: Ved tåen og hælen finder du en gummibelægning, som giver dig  en god kontakt med underlaget, når du står af cyklen, for at forcere en forhindring. Det midterste af sålen er udarbejdet i FACT carbon, med et stivhedsindeks på 13.0. Det er Speccializeds stiveste RC racing sål hidtil.

S-Works Recon MTB-skoene har en del punkter til fælles med S-Works 7 landevejsskoene. Her kan vi f.eks. nævne Dyneema-oversiden, som holder foden perfekt fast, og padlock hæl-konstruktionen, som giver både komfort og lynhurtig acceleration. En anden fælles detalje er de innovative BOA S3 spænder.

Dine fødder er et af dine største aktiver, når du cykler. Og med de eksklusive specialized S-Works Recon MTB-sko har dine fødder de bedst tænkelige forudsætninger for at pumpe så mange watt som muligt ned i pedalerne. Det er ikke skoenes skyld, hvis du ikke vinder cykelcross-løb!

Specialized S-Woeks Recon MTB-skoene byder bl.a. på disse lækre features:

•Body Geometry design
•FACT carbon-sål med et stivhedsindeks på 13.0
•Padlock hæl-konstruktionen
•Gevindplade i titanium-legering
•BOA S3 spænder med livsvarig garanti giver millimeter-præcis justering
•Omtrentlig vægt i str. 42: 300 gram pr. sko