Find en lynhurtig Specialized racercykel!

Stjernerne tager ikke fejl
Når de aller største stjerner i professionel landevejscykling sætter sig op på racercyklen, og gør klar til en etape, så er det, for mange af dem, en racercykel fra Specialized de sætter sig op på. Det er et klart signal om hvilken kvalitet du kan forvente dig af din nye racercykel, hvis valget falder på en Specialized. Hvis den dobbelte verdensmester Peter Sagan kan bruge en racercykel fra Specialized, så kan du vel også...?

KÆMPE udvalg!
Uanset hvilket budget, behov eller køn du har,  så har vi en racercykel fra Specialized der passer til. Vi har billige begynder-racere til dig der vil prøve en racercykel uden at sprænge banken. Vi har crosscykler til når vinteren kommer, og du stadig skal luftes. Og vi har de fjerlette carbonraketter fra S-WORKS serien, til dig der er passioneret og vil have hvert et sekund skåret af din tid!

Hvilken racercykel skal jeg vælge?
Hvis du allerede har besluttet dig for, at det skal være en Specialized racercykel, der skal nyde godt af dine diamantben, så tænk over et budget. Hvor meget vil du bruge på en racercykel? Hos Specialized finder du cykler i alle prisklasser, lige fra den billige racercykel Allez og op til de eksklusive S-Works, hvor der er kælet for alle detaljer, med kompositmaterialer og legeringer af højeste kvalitet.

Find den rigtige størrelse
Hvis du ikke har mulighed for at prøve den racercykel du bestiller, er det rigtigt vigtigt at du finder den rigtige størrelse. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med, og derfor skal du bruge vores størrelsesguide. Er du stadig i tvivl om din størrelse, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18, eller på mail: info@cykler.dk.

Fri fragt på ALLE Specialized-racercykler
Lad bekymringerne ligge hos os, vi sørger for at din racercykel bliver leveret hurtigst muligt af en fragtmand. Det koster samtidigt intet at få dine varer sendt fra vores butik af, såfremt værdien af ordren overstiger 299 kr.