Før DKK 699,00
DKK 679,00
SparDKK 20,00
Levering 2-4 dage
Specialized Centro LED MIPS skal du købe fordi.
1. MIPS for ekstra beskyttelse
2. Lys for ekstra synlighed
3. Har en utrolig god pasformKøre du rigtig meget på cykel i byen? Eller pendler du til og fra arbejde? Så er Centro LED MIPS hjelmen for dig! Den har en rigtig god pasform som passer 99.9% af alle mennesker! Og da Specialized Centro LED har lys i nakken er du endnu mere synlig! Hjelmen er derudover udstyret med MIPS og forberedt til ANGI.

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

Hjelmen er ANGI forberedt så den kan tilkøbes til hjelmen. ANGI er en  lille sender på hjelmen som kan aflæse hvis du falder. Den er forbundet med din telefon, så sender den  en SMS til dine pårørende efter 60 sekunder. Men hvis du nu falder og du ikke er kommet noget til, så kan du nå at annullere sms'en. Med en ANGI kommer der 1 års abonnement til appen.

Der medfølger til hjelmen et visir, som let klikkes på i fronten af hjelmen, hvis det ønskes.

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: