CUBE racercykler – Når det kun kan gå for langsomt!

CUBE – Tysk ingeniørkunst
Lige siden den nu så hæderkronede tyske producents spæde start har CUBE specialiseret sig i at lave high performance cykler til yderst rimelige priser. CUBES enorme udvalg rummer cykler til ethvert behov – Og for enhver pengepung! Lige fra den billige, solide aluminiums-racer til nybegynderen, og op til de dyreste, fjerlette carbon-monstre til den inkarnerede konkurrence-rytter. Fart-egenskaber, kvalitet, komfort og design er i højsædet. Uanset, hvilken model, du måtte ende med at vælge, vil du ikke blive skuffet. Kvalitet, sikkerhed og design er nemlig altid i top. Her hos Cykler.dk har vi en del kunder, som er blevet hengivne CUBE-fans, og som holder fast ved deres foretrukne mærke, hver gang, der skal handles ny cykel. Og det er der bestemt ikke noget at sige til. Med en racercykel fra CUBE ved man nemlig, hvad man får:Toptunet tysk ingeniørkunst, for hver eneste krone! Før en CUBE cykel forlader fabrikken i Sydtyskland, bliver den testet grundigt, ikke alene  i et topmoderne laboratorium, men også i praksis. Firmaet har nemlig et team af professionelle cykel-atleter tilknyttet. Det er din garanti for, at du får en racercykel, der er lavet til at blive brugt.

Stort udvalg i herrecykler
Hos Cykler.dk har vi landet største udvalg af cykler fra CUBE. Så uanset, hvad du søger, skal vi nok finde en CUBE, der passer til dine ønsker og behov.      

Cyklens størrelse er vigtig
Hos Cykler.dk har vi mange års erfaring med cykler og cykelløb. Vi ved derfor, at cyklens størrelse er af afgørende betydning for, at du får en god cykle-oplevelse. En forkert stel-størrelse giver dårlig komfort, dårlig kontrol over cyklen, og en øget risiko for bl.a. knæskader på længere sigt. Det ønsker vi ikke for nogen! I vores størrelsesguide kan du få hjælp til at finde den stel-størrelse, der passer til dig.

Cyklen leveres 100 % samlet
Hos Cykler.dk samler vi altid din nye cykel 100 %, før vi afsender den fra vores fysiske butik. Det foregår på vores 6-stjernede værksted, hvor dygtige cykelmekanikere også tester cyklen, så du får det optimale ud af din nye cykel.

Fri fragt på ALLE cykler
Når du køber en cykel hos Cykler.dk, ønsker vi at give dig intet mindre end den bedst mulige service. Vi sender derfor din nye cykel til dig, ganske uden beregning. Endvidere tilbyder vi fri fragt på alle andre ordrer over 299 kr. Vi ønsker at gøre det nemt for dig!

Cykler.dk er klar til at hjælpe dig
Har du nogen spørgsmål i forbindelse med købet af din nye racercykel? Så kontakt os endelig! Hos Cykler.dk står personalet, som alle er dedikerede cykel-entusiaster, altid klar til en frisk cykel-snak. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde lige præcis den CUBE cykel, der gør dine hedeste racer-drømme til virkelighed!