Før DKK 23,00
Fra DKK 14,00
SparDKK 9,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 23,00
Pris pr. stk. v/6 stk.DKK 18,00
Pris pr. stk. v/12 stk.DKK 14,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dem
1. Nem og velsmagende måde at indtage koffein på
2. 40 gram vingummi indeholder mere koffein end 100 ml. kaffe
3. Topkvalitet fra anerkendte PurePower

Du kender sikkert følelsen af at trænge til et lille energi-tilskud på de lange, hårde etaper. Og koffein er jo én af de mest brugte lovlige stimulanser i den vestlige verden. Og nu kan det faktisk lade sig gøre at indtage koffeinen på en både nem og velsmagende måde, uden at du overhovedet behøver stå af cyklen!

Den kendte kosttilskuds-producent PurePower melder sig nu på banen med koffein Chews, som er koffeinholdigt vingummi. Når du mærker energi-niveauet dale, snupper du bare et par af de lækre vingummier, nyder den delikate citrussmag, og inden længe kan du fornemme, hvordan den nye energi strømmer ud til både krop og hjerne. Du føler dig friskere, og dit mentale fokus skærpes, så du kan give den fuld gas på de vigtige slutpsurter.

Pure power Koffein Chews Citrus har et høje indhold af koffein. Hvor en kop middelstærk sort kaffe indeholder ca. 45 mg. Koffein pr. 100 ml., indeholder PurePower vingummierne hele 45 mg. pr. 40 gram vingummi.

Og så er det jo unægtelig langt nemmere at snuppe sig et par vingummier, imens man sidder på cyklen, end det er at drikke kaffe eller energidrikke.

PurePower vingummierne er perfekte, ikke alene til cykelsport, men også til anden konditionstræning, såsom løb eller skisport. PurePower Koffein Chews giver dig et effektivt og velsmagende boost. Og for en gangs skyld behøver du ikke føle dårlig samvittighed over at spise vingummi!

Vær altid opmærksom på at få tilstrækkeligt med væske i forbindelse med fysisk aktivitet, og husk, at kosttilskud hverken kan eller skal erstatte en sund og varieret kost.