Før DKK 449,00
DKK 319,00
SparDKK 130,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Smart og sikker `urban´ hjelm
2. Perfekt til skating og by-cykling
3. Meget hjelm for pengene

Kravene til en moderne cykelhjelm er egentlig mange: Hjelmen skal selvfølgelig først og fremmest yde god beskyttelse i tilfælde af et styrt. Men den skal også være behagelig at have på. Dernæst må den gerne have et lidt smart design. Og endelig gør det ikke noget, hvis hjelmen er nogenlunde billig i pris.

Alt dette kan lyde kompliceret, men faktisk kommer løsningen i form af en både stærk, enkel og smart hjelm. Navnet er MET Zone!

Denne smarte street-hjelm er perfekt til en række sportsgrene, såsom skating, BMX, og selvfølgelig almindelig cykling (måske fortrinsvist i byen).

Hjelmen består af en hård ABS plastskal, med EPS-foring. Inde i hjelmen finder du bløde puder, der giver fin komfort, uden at forstyrre luftgennemstrømningen fra de 12 ventilationshuller.

I nakken findes et skruespænde, som gør det let og hurtigt at justere hjelmens pasform, så hjelmen sidder præcis, som den skal. En hjelm beskytter nemlig kun optimalt, hvis den sidder perfekt.

Hvis du vælger en MET Zone, får du en både sikker, behagelig og smart `urban´ hjelm, som ikke koster en mindre formue!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi den har været tabt ned på et hårdt underlag.

MET hjelme bliver kun sendt til GLS-Pakkeshops

Se str. her
S: 52-55 cm
M: 56-59 cm
L: 60-62 cm