Cube Nature Pro Allroad Dame - 2021

Før DKK 9.299,00
DKK 7.999,00
SparDKK 1.300,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærkt aluminiumsstel
2. SR Suntour NEX HLO-forgaffel
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Det hævdes, at diamanter er en kvindes bedste ven. Hos Cykel-producenten CUBE i Waldershof i Sydtyskland ser man noget anderledes på det. Her mener man nemlig, at den moderne, travle og sporty kvindes nye bedste ven er en allround-cykel, og hedder Nature Pro Allroad! Læs med nedenfor, og døm selv.

Selv konstruktionen, der bærer denne smukke damecykel, er baseret på en letvægts-ramme i højkvalitets aluminium. Dermed et du sikret en både, let, stærk og vejrbestandig ramme, samtidig med, at prisen er noget lavere, end man typisk ser det ved cykler med carbon-ramme.

Selve designet er slankt og lækkert, med lav indstigning, og intern kabelføring. Sidstnævnte mindsker behovet for vedligeholdelse.

CUBE har endnu engang bevist, at de formår at lykkedes med andet end mountainbikes (som de også er vildt gode til at fabrikere). Nature Pro Allroad er nemlig en både hurtig, smart og solid cykel, der er yderst anvendelig, både til de daglige pendlerture til og fra arbejde, studier og fritidsaktiviteter i byen og på landevejen, men som så sandelig også kan klare sig på skovveje og lignende.

Cyklen leveres med masser af lækkert udstyr, såsom støtteben, skærme og dynamolygter. Hvis du køber CUBE Nature Pro Allroad, får du derfor ikke nogen ekstraregning for disse ting.

Når asfalten slipper op, og grusveje/skovstier begynder, vil du komme til at sætte pris på den stærke SR Suntour forgaffel, der, med sine op til 63 mm vandring, giver dig en silkeblød affjedring. Det betyder mindre træthed, især på længere ture.

Du vil ligeledes elske den sublime Shimano 10-speed geargruppe, der altid sikrer dig perfekt trådmodstand, til både op- og nedkørsler.

Hydrauliske skivebremser er guld værd! Det vil du især erfare, når du kører på en mudret skovsti, eller når kong Vinter har besluttet sig for at smide en dynge sne på cykelstien. De CUBE Nature Pro Allroad hedder bremserne Shimano BR-MT200, og det er et meget solidt og velafprøvet bremsesystem, der også sidder på nogle af CUBEs langt dyrere cykler.

Tilbage er kun at ønske dig mange herlige ture, i selskab med din nye bedste ven: CUBE Nature Pro Allroad damecyklen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: