Før DKK 7.999,00
DKK 7.199,00
SparDKK 800,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget alsidig og solid cykel til prisen
2. 2x8 Shimano-gear
3. Hydrauliske skivebremser

Hvorfor lade sig begrænse af en cykel, der er højt specialiseret til en bestemt type kørsel, når man kan få en cykel, der kan bruges til stort set det hele? Den moderne, sporty kvinde bruger typisk sin cykel til mange forskellige formål: Pendling til og fra job/studier, transport i forbindelse med aktiviteter i fritiden, og måske også til seriøs motion og skønne natur-oplevelser på landets mange grusveje og stier.

Det er her, den seriøse gravelbike ruller ind på scenen! Cyklen hedder SL Road Trapeze, og ikke overraskende kommer den fra den anerkendte sydtyske producent CUBE. Her får du et både let og stærkt aluminiumsstel, kombineret med en fuld carbon-forgaffel, der nok skal absorbere de bump, du utvivlsomt kommer ud for, når du kører på grus. Og de 2x8 effektive Shimano-gear sørger for, at du altid kan finde et gear, der passer til det terræn, du kører i. Dækkene er brede og solide, så du altid hat god kontakt med underlaget. Hvis du ønsker det, kan du få monteret skærme og kurv på din SL Road Trapeze. Det er med til at give cyklen den alsidighed, der har gjort gravelbikes så populære.

Et er at kunne køre godt, hurtigt og komfortabelt. Noget andet er at kunne bremse ned igen. Det ved folkene hos CUBE, og derfor har de udstyret SL Road Trapeze med hydrauliske skivebremser, som giver effektiv og præcis bremsekraft, uanset underlagets beskaffenhed. Når du kører i glat/mudret føre, vil du opleve at hydrauliske skivebremser virker langt bedre end de fælgbremser, man kender fra almindelige hverdagscykler. Samtidig kræver denne type bremser ikke megen vedligeholdelse.

På en SL Road Trapeze kan du klare det meste: Den er skøn til de daglige pendlerture, og når asfalten slipper op, og landevejsrytterne triller hjemad, er SL Road Trapeze i sit es! Og så er prisen endda ganske rimelig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: