Cube Nature Allroad Dame - 2022

Før DKK 7.299,00
DKK 6.795,00
SparDKK 504,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Smuk og alsidig cykel til fornuftig pris
2. 3x8-speed Shimano geargruppe
3. Masser af praktisk udstyr

En trekkingcykel er altid god at have, ikke mindst fordi den er så alsidig. Og ofte er en solid og alsidig cykel jo netop, hvad den moderne, sporty og travle kvinde har brug for. En god trekkingcykel skal kunne holde til at køre rigtig mange kilometer, dag efter dag, og desuden skal komforten være i top. Masser af udstyr er der også brug for, ikke mindst, hvis cyklen skal bruges som dagligdags transportmiddel. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis hele herligheden ikke koster en mindre formue.

Den verdenskendte tyske producent CUBE er uden tvivl mest kendt for at producere mountainbikes. Men det er ikke det eneste, CUBE har at byde på. Kast et blik på den funktionelle og elegante Nature Allroad damecykel, og du vil blive forbavset over, hvad du kan få for pengene!

Grundlaget for denne smukke cykel er et let og solidt aluminiumsstel, som holder til det meste. En 63 mm SR Suntour forgaffel med lockout sikrer, at komforten også er helt i top. Lockout-funktionen tillader dig at fastlåse forgaflens vandring, når du måtte føle behov for det. Det kan bl.a. være gavnligt, når du skal tilbagelægge lange, flade strækninger.

En 3x8-speed Shimano geargruppe giver dig masser af gear at vælge imellem, uanset, hvilket terræn, du kører i.

De hydrauliske Tektro skivebremser sørger for sikkerheden. Her er der masser af hurtig og præcis bremsekraft til rådighed, selv i det mest drilske føre.

Det er ligeledes værd at nævne, at CUBE Nature Allroad damecyklen kommer med masser af lækkert udstyr, såsom bagagebærer (hvor du også kan vælge at anbringe et barnesæde), støtteben, skærme, lygter og klokke. Så er du fri for at skulle tilkøbe en masse ekstraudstyr.

Cube Nature Allroad damecyklen er en sand allrounder, til den sporty og travle kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: