DKK 4.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Let og komfortabel MTB
2. Shimano geargruppe
3. Tektro hydrauliske skivebremser

Kribler det ofte i dig for at komme ud at køre offroad? Det har vi fuld forståelse for. Og det kan meget vel tænkes, at CUBE Aim Pro er det middel, der kan hjælpe på denne søde kløe, uden at du behøver tømme bankkontoen.
Hos CUBE i Waldersdorf i Sydtyskland forstår man at lave seje, solide mountainbikes, hvor kunden virkelig får valuta for sine penge. Og det lever CUBE AIM Pro til fulde op til.

Præcis ligesom mange andre fede cykler fra CUBE har Aim pro et let, solidt og stift aluminiumsstel. Dette stel kan holde til at blive brugt, og samtidig gør stellets stivhed det nemt at forcere bakker med høj fart, og at foretage hurtige retningsskift. Dertil kommer, at aluminiumsstellet er med til at holde prisen nede, i forhold til et carbon-stel. Den indvendige kabelføring beskytter gearene, og gør cyklen mere vedligeholdelsesvenlig.

Når man kører offroad, betyder et godt gearsystem virkelig meget. Og på Cube Aim Pro får du en dejlig Shimano geargruppe, der giver dig de bedte muligheder for acceleration, både på op- og på nedkørsler.

Et par solide bremser skal der også til, når man kører offroad. Derfor kommer CUBE Aim Pro med Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser. Fordelen ved hydrauliske skivebremser er, at de bremser både kraftigt og præcist, selv når føret driller, med mudder eller sne. Og selv om vi alle elsker at køre hurtigt, så er det nu meget rart at kunne stole på sine bremser!

Hvis du vil bruge din Aim Pro til pendling eller anden hverdags-cykling, kan der let monteres skærme og andet udstyr.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: