DKK 6.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Cyklen til dig, der elsker offroad-cykling
2. 1x10-speed gearsystem fra Shimano
3. SR Suntour forgaffel med remote lockout

Mod offroad-bacillen findes ingen vaccine. Når MTB-sporet kalder, må du ud og få nogle kilometer i benene, og opleve noget action. Og hvis du så samtidig kan få nogle skønne natur-oplevelser, er alt jo bare helt i top. Men hvis du elsker at køre offroad, skal du også have en cykel, der evner at leve op til de til tider hårde krav, som terrænet stiller. Derfor har tyske CUBE skabt Aim EX.

Det stærke aluminiumsstel er lavet til at blive brugt. Og cyklens geometri sørger for, at den reagerer hurtigt og præcist på selv det mindste input.

Gearsystemet er her blevet opgraderet til en Shimano Deore 1x10-speed geargruppe. Og den kan du roligt stole på, uanset hvor mange gange, du skifter gear, i løbet af en dag i skoven. Du får et meget bredt gearområde, så du altid kan finde et gear, der passer til det terræn, du kører i.

Affjedring er der også kun godt at sige om. Du får nemlig en 100 MM SR Suntour XCM forgaffel med remote lockout. Det betyder, at du kan låse forgaflen, ved hjælp af en kontakt på styret. Det kan især være gavnligt på lange, flade stræk.
De brede, grovmønstrede 2,25´´ dæk sikrer dig optimalt vejgreb, selv i det værste mudder.

Vi kan næsten ikke sige det tit nok: Uden kontrol er fart intet værd. Og hvis du ikke kan stole på din cykels bremser, kan det, i yderste konsekvens, koste dig liv eller førlighed. Vi er derfor glade for, at CUBE Aim EX er udstyret med de velkendte Shimano BR-MT200 skivebremser. De giver en præcis og solid bremsekraft, selv under de vanskeligste forhold. Bedre bremser får du ikke, medmindre, du vælger en cykel i en helt anden prisklasse.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: