DKK 3.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Shimano geargruppe
2. Behagelig, oprejst kørestilling
3. Tektro mekaniske skivebremser

Hos CUBE mener man, at du, når du cykler, skal have mulighed for at fokusere på at få mest muligt ud af cykelturen, fremfor at skulle fokusere på selve cyklen. Den holdning kan vi godt lide, og det samme kan de mange kunder, der, gang efter gang, kommer til os, og specifikt beder om en cykel fra det anerkendte tyske firma.

Ligesom et stort antal af CUBEs andre cykler er Aim baseret på en let og stærk aluminiumsramme. Udover at være både holdbart og relativt billigt, giver aluminiumsrammen en god stivhed, som gør det muligt at accelerere hurtigt, og at foretage hurtige retningsskift.
I det hele taget er der tale om en meget komfortabel MTB, ikke mindst takket være SR Suntour XCE forgaflen, som har op til 100 mm vandring. Den absorberer i overlegen stil de fleste bump og vibrationer, du kan komme ud for. Den høje grad af komfort øges yderligere af selve cyklens geometri, som giver en behagelig, oprejst kørestilling. Det giver mindre træthed, især på længere ture.

En solid 8-speed Shimano geargruppe sørger for, at du altid kan tilpasse gearvalget efter det terræn, du kører i.

CUBE Aim har Tektro mekaniske skivebremser. De giver effektiv bremsekraft, når der er brug for det, og kræver ikke megen vedligeholdelse. Endvidere er mekaniske skivebremser med til at holde prisen nede, i forhold til de hydrauliske skivebremser, man typisk finder på lidt dyrere cykler.

Cyklen er monteret med CUBEs egne dæk, som er ganske brede, og har et meget dybt mønster, der giver godt vejgreb, selv under ekstreme forhold. Du kan derfor med sindsro kaste dig ud i stejle nedkørsler, og mudrede MTB-spor.  
Kort fortalt får du en både flot og velkørende MTB, der både egner sig til cross country, singletrack og hverdagscykling!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: