DKK 4.699,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Smart og komfortabel geometri
2. Shimano geargruppe med 24 gear-niveauer
3. Hydrauliske skivebremser

Det behøver ikke være vanvittigt dyrt at anskaffe sig en god mountainbike, der kan bruges til mange formål. Det kan da heller ikke undre, at mange danske MTB-entusiaster har kastet deres kærlighed på cyklerne fra sydtyske CUBE. Her får du nemlig rigtig meget MTB for pengene. Tag f.eks. et nærmere kig på Access WS AEZ.

Her får du en hardtail mountainbike, som virkelig er i en klasse for sig, og som ike koster en bondegård. Det lette og stærke High Performance aluminiumsstel holder til at blive brugt, dag ud og dag ind, hvadenten det er på MTB-sporet eller på daglig pendlerture til og fra job, studer og lignende.

Rammens geometri giver en fantastisk sidde-komfort, og den solide SR Suntour XCT  forgaffel, som har op til 100 mm vandring, skal nok absorbere ethvert bump fra underlaget. Du er derfor sikret en meget behagelig kørsel, selv på lange distancer i vanskeligt terræn.

Den fantastiske Shimano gear-gruppe giver dig hele 24 gearniveauer, så du altid kan finde et gear, der passer til det terræn, du kører i. Du kan derfor altid opnå optimal hastighed, uanset hvordan sporets beskaffenhed måtte være. Vejgrebet er ligeledes i orden, takket være de brede, slidstærke dæk.

For at sikre dig maksimal kontrol, ikke mindst på de stejle nedkørsler, er CUBE Access WS AEZ udstyret med hydrauliske Tektro skivebremser, som reagerer hurtigt og præcist, også når underlaget er vådt/mudret.

Du får, kort sagt, en meget solid og lækker allround mountainbike, der går sig godt, både på byens asfalt og på det vildeste dirt-track!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: