Før DKK 5.499,00
DKK 4.995,00
SparDKK 504,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Fin og prisbillig MTB til den sporty kvinde
2. 2x8-speed Shimano geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser fra Tektro

Det er in at køre på mountainbike. Det skyldes nok ikke mindst, at MTB-sport er både sjovt, action-præget og sundt. Det er derfor ikke så mærkeligt, at efterspørgslen på gode, solide og sjove mountainbikes til kvinder også er stigende. Den seje, moderne kvinde er ikke bange for at kaste sig ud i eventyret, på lige fod med mændene. Når man først er ude i skoven, skal der ikke skeles til, hvilket køn, man er.

Det gør jo bestemt ikke noget, hvis man kan få en fed MTB, uden at behøve at rydde bankbogen. Og det kan du, hvis du vælger den nye CUBE WS EAZ. Læs med nedenfor, og se, hvor meget, du får for pengene!

Cyklens stærke og smukke aluminiumsstel suppleres på fornem vis af en 100 mm SR Suntour fjederforgaffel. Og den bliver du glad for, når terrænet for alvor begynder at blive ujævnt. En godt affjedret cykel er alfa og omega for din komfort på cykelturen. Og det ER nu lidt sjovere, når komforten er i orden. Så kan du også bedre koncentrere dig om at give den fuld gas på cyklen.

Hvad gearsystemet angår, er CUBE Access WS EAZ blevet opgraderet, i forhold til sin `lillesøster´, Access WS. På WS EAZ får du nemlig en 2x8-speed Shimano geargruppe. Så kan du altid finde et passende gear, som sætter dig i stand til at overvinde enhver terrænmæssig udfordring.

Bremserne hedder Tektro HD-M275. Der er tale om hydrauliske skivebremser, hvilket også er en opgradering, set i forhold til de mekaniske af slagsen, som man finder på Access WS. Disse bremser virker perfekt, selv i meget udfordrende føre. Og så kræver de endnu mindre vedligeholdelse end de mekaniske skivebremser.

På en Access WS EAZ er de moderne, seje kvinder klar til at give mændene kamp til stregen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: