Før DKK 928,00
DKK 799,00
SparDKK 129,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Sæt med computer og sensor
2. Meget brugervenligt
3. Du får rigtig meget for pengene

Nogen tror sikkert, at en cykelcomputer er en meget kompliceret indretning, som koster en mindre formue. Og andre mener antageligt, at en cykelcomputer er ganske unødvendig. Hos Cykler.dk er vi bestemt ikke enige i nogen af disse antagelser.

Naturligvis kan man godt have glæde af at cykle, selv om man ikke har en cykelcomputer, men hvis du først har oplevet at kunne holde styr på dine data, som du kan med en cykelcomputer, så vil du hurtigt erfare, at computeren gør det hele lidt sjovere og mere givende.  Kig bare på RIDEtime Elite/DuoTrap sættet fra Bontrager!

RIDEtime Elite er en smart lille cykelcomputer, som er designet med brugervenlighed for øje. Den kan, kort sagt, det, en cykelcomputer skal kunne. Du kan holde øje med din fart, kadence, effekt og distance (tur eller total). Det store, let aflæselige display er inddelt i tre felter, og computeren er meget nem at betjene. Der er programmerbar baggrundsbelysning, så displayet kan aflæses, selv i meget skarpt sollys,

Der er automatisk start og stop, samt automatisk lysstyring. Det hele betjenes meget nemt, ved hjælp af en enkelt knap. Meget lettere kan det ikke være!

For at kunne fungere, kræver Bontrager RIDEtime Elite cykelcomputeren en sensor. Det er derfor, at den smarte DuoTrap ANT+/Bluetooth-sensor indgår i sættet. Denne fantastiske kombi-sensor måler hastighed og kadence, ved hjælp af trådløs teknologi. Hjulmagnet, kadencebånd og batteri medfølger. Så kan du holde styr på dine data, via din smartphone. Og når du så er hjemme igen, kan du foretage en analyse, med henblik på at finde ud af, hvordan du kan forbedre din træning.

Når du køber cykelcomputeren og sensoren sammen, får du to komponenter, der er skabt til at kommunikere sammen, og desuden sparer du penge, i forhold til, hvis du skulle købe de to dele hver for sig.