DKK 19.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Performer som en carbon-racer
2. 2x11 Shimano 105 geargruppe
3. Shimano 105 flat mount hydrauliske skivebremser

En racercykel med stel af aluminium kan sagtens være både let og hurtig. Naturligvis ER carbon-raketterne fantastiske at køre på. Men ofte er prisen også derefter. Men under alle omstændigheder er det godt, at den amerikanske cykel-gigant Trek er leveringsdygtig i fremragende cykler i snart sagt enhver prisklasse.

Her hos Cykler.dk kan vi godt lide Treks Emonda-serie. Her er der tale om virkelig fede landevejscykler. Den nye Emonda ALR5 udmærker sig ved at være en aluminiums-cykel, som, på mange måder, matcher de features og den performance, man forventer at finde hos langt dyrere carbon-cykler.

Det lette og stærke stel i 300 Series Alpha Aluminium er aerodynamisk udformede rør, og der er anvendt en særlig svejseteknik, som giver `usynlige´ svejsninger. Resultatet er en cykel i et meget formfuldendt design. Der er indvendig kabelføring, som både bidrager til æstetikken, og minimerer behovet for vedligeholdelse. Denne cykel tager svingene som på skinner, den er hurtig op ad bakke, og sikker på nedkørsler. Ligesom andre Emonda cykler har ALR5 den velkendte H2-geometri. Så er du sikret en cykel-oplevelse i meget høj klasse.

I forhold til `lillebror´, Emonda ALR4, er ALR5 blevet opgraderet med en 2x11 Shimano 105 geargruppe, som giver præcise, silkebløde gearskift, uanset hvor mange gearskift, du foretager i løbet af en cykeltur. Her er der masser af gear til rådighed, så du kan altid finde et, der passer til situationen.

De hydrauliske Shimano 105 flat mount skivebremser sikrer effektiv og præcis bremsekraft, under alle forhold. Meget bedre kan det ikke gøres, medmindre, der skal nogle helt andre prisskilte på!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: