DKK 25.599,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 349,00)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget solid og elegant el-citybike
2. Ny, kvik motor
3. Mange fede komponenter, såsom Shimano MT200 hydr. Skivebremser

En elcykel til brug i byen behøver bestemt ikke virke hverken tung eller kedelig. Det beviser den amerikanske cykel-gigant Trek, med den nye District+ 6C Lowstep. Denne lækre elcykel er nemlig både funktionel og hurtig. Læs med nedenfor, og bliv overbevist!

Som de andre elcykler i District+--serien er 6C Lowstep bygget op omkring en stærk og let aluminiumsramme, og den stærke Bosch Active Line centermotor er indbygget i cyklens krank, så man knapt bemærker, at den er der. Motoren hjælper med op til 25 km/t. Den yder 250 W og 50 Nm. Fordelen ved den nye motor er, at den accelererer bedre, så du hurtigere kommer op i fart, efter at du f.eks. har holdt stille for rødt.

Komforten er også i orden, takket være SR Suntour forgaflen, som nok skal absorbere de stød og vibrationer, du kan komme ud for, når du kører i byen.

Cyklen leveres med det smarte 400 Wh. Bosch PowerTube batteri som standard. Batteriet kan tages af, så du f.eks. har mulighed for at tage med det indendørs, og oplade det ved stuetemperatur, hvilket batteriet har godt af.

Geargruppen kender vi fra andre modeller i samme serie: Det er den solide, næsten vedligeholdelsesfrie Shimano Nexus, med 7 gear.  

Bremse kan denne lækre elcykel heldigvis også! Det kan du takke de solide Shimano MT200 skivebremser (som virker på forhjulet) for. Hvis du hidtil kun har været vant til alm. hverdagscykler, med traditionelle fælgbremser, så vil du blive positivt overrasket over forskellen.

Den betagende el-citybike, som leveres med masser af udstyr, har damecyklens karakteristiske lave indstigning, men kan bestemt også bruges af mandlige cyklister.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: