DKK 47.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super sej allround gravelbike
2. SRAM XX1 Eagle AXS 12-speed gear
3. SRAM Force eTap AXS bremser

Måske drømmer du om at drage ud på en længere cykelferie? Eller måske kan du bare godt lide at køre på grus?
Uanset hvad, så har amerikanske Trek lavet en meget anvendelig gravel bike til dig.

I forhold til den velkendte SL 6-serie er der kommet en række opdateringer på SL 7:  SRAM Force eTap AXS hydrauliske skivebremser, SRAM XX1 Eagle AXS og SRAM Force D1 er nogle af de ting, der er værd at nævne.

Resultatet er en solid cykel, der ikke alene klarer sig glimrend epå grus, men som også kan bruges til dagligdags formål, såsom pendlerture til og fra job eller studie. Cyklen leveres med beslag til både tasker og bagagebærer, hvilket gør den særdeles velegnet, både til længere cykelferier og til daglige indkøbsture. Du får således en pålidelig træningscykel, der også er velegnet til dagligdags transport-cykling. Og det er netop det, der kendetegner en god gravel bike: Den kan begå sig både på asfalt og på grusstier, markveje osv. Du kan derfor klare al din cykling på Checkpoint SL 7, fremfor at skulle have en hverdagscykel ved siden af.

Når du skal ud at køre på grus, kan du bare cykle ud i naturen, i stedet for at skulle transportere cyklen i en bil. Det er sundt, sjovt og miljøvenligt.  
Checkpoint SL 7 har et elegant, let carbon-stel, indvendig kabelføring og hydrauliske skivebremser fra Shimano. Den er derfor letkørende, samtidig med, at den har et lækkert, helstøbt design. Endvidere er den indvendige kabelføring og de hydrauliske skivebremser med til at sikre, at behovet for vedligeholdelse holdes på et lavt niveau.

What´s not to like?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: