DKK 239,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Lækkert sæt med 3 børster
2. Effektiv og skånsom cykelrengøring
3. Du får meget for pengene

Enkelte ting er helt sikre, her i livet. En af disse 100% sikre kendsgerninger er, at hvis du har en cykel, og bruger den, så vil den, før eller siden, blive snavset! Og når det sker, skal den naturligvis gøres ren.
Til det formål har du brug for nogle gode børster, som formår at fjerne selv det mest genstridige snavs, men som også er skånsom mod din cykels flotte lak, og mod dens mekaniske komponenter.

Hos Cykler.dk kan vi godt lide skinnende rene cykler. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde vore kunder et stort udvalg af produkter fra firmaet Muc-Off. Hvis du vælger at købe det smarte 3x Brush Set, får du 3 super gode børster, som kan bruges til praktisk al rengøring af din cykel.

Sættet indeholder følgende:
Soft Washing Brush. En blød børste med et stort børstehoved, så du hurtigt kan vaske store flader, dvs. selve rammen på din cykel. Nylon-børsterne er særdeles skånsomme mod din cykels lak.
•Detailing Brush:Denne børste er udviklet specielt til brug på cyklens vanskeligt tilgængelige dele og komponenter
Claw Brush. En lille, smart børste med hele 3 børstehoveder i en og samme børste, samt en indbygget skraber, der let fjerner snavs fra f.eks. tandhjul og andre mekaniske dele.
•Detailing Brush:Denne børste er udviklet specielt til brug på cyklens vanskeligt tilgængelige dele og komponenter

Vi gør opmærksom på, at nylon-børster ikke bør bruges med meget varmt/kogende vand, eller på meget varme metal-dele.

Alle børsterne er ergonomisk udformede, så de er meget behagelige at bruge. Og så sælger vi tilmed dette lækre sæt til en pris, som du ikke behøver rejse børster over!