DKK 4.199,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den

1. Solide Shimano-gearinger med 21 gear
2. Fantastisk støddæmpning til cykelturen
3. Et delikat design med indvendige kabler

Trek melder klar til en ny cykelsæson med endnu en skarp mountainbike – og den leverer på både designfronten og med hensyn til specifikationerne. Trek Marlin 5 giver dig en mountainbike, der er den ideelle begyndercykel for alle. Her får du nemlig en fantastisk affjedring med SR Suntour CCE 28-støddæmpere, og hvor der er op til 100 mm vandring for en stabil kørsel. Du har desuden hele 21 gear, som du kan lege med på den daglige cykeltur til arbejdet såvel som på de vanskelige op- og nedkørsler.

Som om det ikke var nok, får du yderligere ubesværet gearing med Shimano Tourney TY300 på både forskifter og bagskifter, der garanterer dig de bedste forudsætninger for at holde farten og følge vejens underlag – uafhængigt af stigningen. Cyklen har indvendig kabelføring, så du slipper for vedligeholdelsesbesvær, hvilket samtidig sikrer dig et strømlinet design i særklasse. Og så får du tilmed en ekstra luksus i form af beslag til både støttefod og bagagebærer, så du uden problemer kan anvende Marlin 5 til hverdagens gøremål.

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: