DKK 4.199,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske den

1. Suntour XCT 30-forgaffel
2. Fantastisk design, med indvendige kabler
3. Støddæmpning i særklasse

Stadig flere kvinder stifter bekendtskab med mountainbike-sporten. Og det forstår vi godt! Inden du for første gang begiver dig ud på MTB-sporene, skal du have en god cykel. Og det gør bestemt ikke noget, at du kan få den til en særdeles rimelig pris!

Med Marlin 5 damecyklen har den amerikanske gigant Trek skabt en særdeles fin begynder-mountainbike. Affjedringen er helt i top, ikke mindst takket være de fantastiske SR Suntour CCE 28-støddæmpere, med op til 100 mm vandring, som sikrer særdeles stabil kørsel.

Endvidere er der hele 21 gear, så du altid kan finde et gear, der passer til din kørsel. Marlin 5 klarer således både de daglige pendlerture og de hårdeste etaper på MTB-sporene. Her kan den moderne kvindelige MTB-rytter virkelig give mændene kamp til stregen. Stigninger og ujævnt underlag bliver barnemad, takket være den geniale Shimano Tourney TY300 gearing, der sikrer, at du altid kan holde farten, selv når det går stejlt opad.

Den indvendige kabelføring minimerer behovet for vedligeholdelse, og fuldender cyklen smukke design. Som noget helt ekstraordinært er cyklen udstyret med beslag til både bagagebærer og støtteben. Du får således en virkelig allround cykel, som kan bruges til stort set ethvert formål, som din travle hverdag måtte byde på. Du kan således klare dig med én enkelt cykel, i stedet for at skulle have både en MTB og en hverdagscykel. Man kan roligt sige, at du får exceptionelt meget cykel for pengene, når du køber Marlin 5 fra Trek.  

Bemærk størrelse XS og S har et buet overrør med lavere højde, samt bremsegreb med kortere gribeafstand så de er nemmere for mindre ryttere.


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: