Før DKK 29.999,00
DKK 23.999,00
SparDKK 6.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og velkørende hardtail eMTB
2. 625 Wh. Bosch-batteri, og 85 Nm drejningsmoment
3. 120 mm RockShox luftforgaffel

Hvis du er på udkig efter en både smart og stærk elektrisk hardtail MTB, så behøver du ikke lede længere. Den er nemlig lige her. Navnet er Cube Reaction Hybrid Race 625!

Det 625 Wh. batteri er elegant indbygget i cyklens aluminiumsstel. Faktisk bemærker man knapt nok, at der er tale om en elcykel. Batteriet kan let aftages, så du kan oplade det indenfor i varmen. Det anbefaler vi, at man gør, såfremt det er muligt.

Opladningen sker nemlig bedst og hurtigst ved stuetemperatur. Vær også opmærksom på, at batteriet kapacitet er væsentligt mindre i frostvejr end på en varm sommerdag.

Når man begynder at cykle, skal man nok opdage, at Bosch-motoren er noget af en kraftkarl. Den yder nemlig et gungrende drejningsmoment på ikke mindre end 85 Nm. Det er noget, der batter! Du drøner op ad selv meget stejle bakker. Og hvis du gerne vil trække en cykelanhænger med op, går det også som en leg.

Forgaflen er en RockShox Judy Silver TK Air, med 120 mm vandring, samt lockout-funktion. Med en luftforgaffel kan du let justere affjedringen efter dine egne ønsker og behov. Det afhænger ganske enkelt af, hvor hårdt, du pumper forgaflen.  

Geargruppen er en 1x12-speed Shimano XT. Du får masser af gear-bredde, og rent kvalitetsmæssigt ligger en XT geargruppe næsthøjest på Shimano egen kvalitets-skala.

De hydrauliske skivebremser hedder Shimano BR-MT420. De er stærke og driftssikre, og kræver kun et minimum af vedligeholdelse.

På denne lækre hardtail eMTB kan du det hele: pendle, drage på eventyr, eller drøn afsted på alverdens skovstier og MTB-spor.

OBS: Intet er mere træls end at få stjålet sin cykel. Køb derfor en godkendt kædelås hos Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: