DKK 329,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. 5 fantastiske børster
2. Solide nylon-børster
3. Ergonomisk udformede

`Der var bisser, der var børster´, er titlen på den danske udgave af en gammel, svensk vise. Hos Cykler.dk er der ingen bisser (udelukkende kundevenlige medarbejdere). Til gengæld har vi masser af børster, som du kan bruge til at rengøre din cykel med.

Som så ofte før er firmaet Muc-Off med helt i front, når det gælder rengøring og pleje af cykler. Det er derfor heller ikke nogen hemmelighed, at vi er stolte af at forhandle produkterne fra Muc-Off.

Hvis du vælger at købe det dejlige 5x Brush Set, får du samtlige de Muc-Off børster, vi har i vort varesortiment! Med dette sæt har du alt, hvad du behøver, for at give din cykel den helt store rengøring:

Sættet indeholder følgende:
Soft Washing Brush: Dette er en blød børste, designet til decideret vask af din cykel. Takket være det store børstehoved kan du hurtigt vaske store flader, dvs. hele rammen på din cykel.
Detailing Brush: En hård børste, som er god til at nå svært tilgængelige steder, såsom tandhjul og fælge.
Claw Brush: Genial multi-børste, med 3 forskellige børstehoveder samt en praktisk skraber, i en og samme børste
Tyre & Cassette Brush. Designet specielt til hjulene og disses komponenter
Two Prong Brush: En smart, to-hovedet børste, specielt designet til at nå de svært tilgængelige steder på cyklen.

OBS: For at sikr, at børsterne holder længst muligt, anbefaler vi, at de ikke bruges sammen med kogende/meget varmt vand, eller på metal-dele, som er meget varme.

Sættet leveres i en smart opbevarings-pose, så du altid ved, hvor du har dine børster.