Cube Nature Pro Allroad Dame - 2022
Før DKK 9.199,00
Fås i 2 farver
Cube Acid
Fås i 2 farver
Cube Access WS Pro
Fås i 2 farver

CUBE damecykler – Tysk kvalitet, når det er bedst

Kompromisløs tysk kvalitet
For mange er navnet CUBE vel nærmest synonymt med solide, veldesignede mountainbikes. Hvis du siger ordet `mountainbike´, vil mange mennesker se en CUBE for deres indre blik. Og firmaets gode ry som producent af mountainbikes er da bestemt også velfortjent. Imidlertid skal man ikke glemme, at den gode kvalitet og det lækre design går igen hos firmaets andre cykeltyper. CUBE fremstiller nemlig også både citybikes og racercykler, som nok er værd at tage i betragtning, når man er på udkig efter en ny cykel. Der findes en CUBE cykel til ethvert behov. På CUBES fabrik i Waldershof i Bayern i Sydtyskland bliver hver eneste cykel testet, dels af et super professionelt team af ingeniører, men også af professionelle cykelryttere, som er tilknyttet fabrikken. Dette sker for at sikre, at man aldrig går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort, design eller performance. Med en CUBE cykel går den moderne, sporty og cykel-glade kvinde aldrig galt i byen. Uanset, om du skal indtage skovens mountainbike-stier, drøne ud ad den endeløse landevej, eller pendle til og fra job eller studie, så kan du stole på CUBE. Og så er det også værd at nævne, at når du køber en CUBE, får du et produkt, hvor kvaliteten står i et yderst fornuftigt forhold til prisen. Hvis du vælger at klare den daglige transport på en CUBE cykel, frem for at tage bilen, gør du derfor noget godt, både for din pengepung, for din krop og for miljøet. Jo, der er så sandelig mange gode grunde til at vælge CUBE. Hos Cykler.dk oplever vi ofte, at de kunder, der først én gang har prøvet en CUBE cykel, holder fast ved dette mærke, når der igen skal handles ny cykel. Og det forstår vi godt!

Cyklens størrelse er vigtig
Når du skal købe en ny cykel, er det af afgørende betydning, at du vælger en cykel, der passer til dig. Hvis du kører på en cykel i en forkert størrelse, går det ud over både komfort og sikkerhed. Og i værste fald risikerer du at pådrage dig bl.a. knæskader, på længere sigt. Hos Cykler.dk har vi derfor altid mange forskellige størrelser, på lager, indenfor alle modellerne. Og vi hjælper dig gerne med at finde den rette størrelse.

Cyklen leveres 100 % samlet
Som en ekstra service til dig, sørger vore dygtige cykelmekanikere for, at din nye cykel bliver samlet på vores 6-stjernede værksted, inden du modtager cyklen. Så kan du straks komme ud og indtage verden på din nye CUBE cykel. Og det er jo det, det hele handler om!

Fri fragt på alle cykler
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på ALLE cykler på hele vores hjemmeside. Endvidere sendes andre ordrer over 299 kr. også fragtfrit. Dette indebærer blandt andet, at alle cykelhjelme på hjemmesiden sendes fragfrit. Og en god cyklist går naturligvis ikke ned på sikkerhedsudstyr!

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af din nye cykel, så tøv ikke med at kontakte os hos Cykler.dk. Vort personale, som alle er dedikerede cykel-entusiaster, står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmecykel. Vores fornemste opgave er at sikre, at du, som kunde, bliver tilfreds!