Nej tak, Jeg ønsker ikke nogen tilbehørspakke

Før DKK 1,00
DKK 0,00
SparDKK 1,00
1 - 2 Hverdage
Her hos Cykler.dk vil vi gerne gøre det bedst muligt for vore kunder. Tilfredse kunder er det bedste, vi ved!  Derfor tilbyder vi en række tilbudspakker, når du køber en ny, ikke-nedsat cykel hos os.

Vi har tilbudspakker til citybikes, racercykler, mountainbikes og meget andet. Vi arbejder med to kategorier af gratis tilbudspakker: Hvis du køber en cykel til under 4500 kr., kan du få én type tilbudspakke, og koster din nye cykel over 4500 kr., har du mulighed for at få en anden tilbudspakke. Bemærk, at tilbuddene kun gælder cykler, som ikke i forvejen er nedsat. Og hvis cyklen i forvejen er forsynet med noget af det udstyr, der indgår i den aktuelle tilbudspakke, leveres udstyret ikke ved siden af.

Desuden findes der `Ekstra´ og `Deluxe´ tilbudspakker, som du kan tilkøbe, for en beskeden merpris. Uanset, hvilken tilbudspakke, du evt. vælger, gælder det, at du får særdeles god valuta for dine penge.

Du vælger din tilbudspakke ved at lægge den i indkøbskurven, sammen med din ordre, når du handler på cykler.dk. Vi monterer naturligvis alt udstyret for dig.

Men det kan jo også ske, at du, af den ene eller den anden grund, ikke ønsker at modtage nogen tilbudspakke. I så fald undlader du bare at vælge nogen tilbudspakke sammen med din ordre.

Her hos Cykler.dk er vores højeste målsætning, at du skal blive tilfreds.