MUC-OFF Miracle Shine 500 ml

DKK 259,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Få din cykel til at skinne
2. Lægger et beskyttende lag over din cykel
3. Baseret på carnaubavoks

Selv om det måske ikke er alle, der godvilligt indrømmer det, så lad os bare se det i øjnene: Det ER federe at køre på en velpudset cykel, der skinner, som om den var splinterny!
Derfor skal der gode plejemidler til. Og når det gælder plejemidler til cykler, er der ikke mange, der kan måle sig med Muc-Off.

Miracle Shine er noget nær det ultimative pudsemiddel til din cykel. Produktet fylder mindre ridser ud, og efterlader din cykel skinnende blank, som den dag, den kom fra fabrikken. Takket være produktets indhold af fluor-polymerer lægger produktet et mikro-tyndt, beskyttende lag over de behandlede overflader. Dette gør overfladerne vand- og smudsafvisende. Det betyder, at det tager dig kortere tid at vaske din cykel næste gang.

Miracle Shine kan bruges på malede overflader, carbon, metal og plastik.

Sådan gør du:
•Vask og aftør alle overflader grundigt, før produktet påføres
•Påfør en lille mængde af produktet, vha. en mikrofiber-klud
•Vent 30-45 sekunder, indtil overfladen begynder at blive uklar, før produktet duppes af
•Behandlingen kan gentages, men der bør gå mindst 24 timer mellem behandlingerne.

Din cykel fremstår nu skinnende blank, som den dag, du modtog den! Du bør ikke blive overrasket, hvis nogen spørger, om det er en helt ny cykel, du kører på?

Muc-Off Miracle Shine er baseret på carnaubavoks, som fremstilles af carnaubavoks-palmens blade. Disse palmer, som hovedsageligt dyrkes i Brasilien, er ganske specielle, idet frøene ikke kan spire, før de har været igennem fordøjelsessystemet på en flagermus!

Hos Cykler.dk elsker vi skinnende blanke cykler. Derfor elsker vi også plejeprodukterne fra Muc-Off. Når du har prøvet Miracle Shine, vil du forstå hvorfor!