MUC-OFF Silicon Shine 500 ml

DKK 129,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Får din cykel til at skinne, som den dag, du fik den
2. Den cykel forbliver ren i længere tid
3. Mindre rengøring af vedligeholdelse

Det kan næsten ikke siges tit nok: En cykel, der er værd at køre på, er også værd at pleje ordentligt! Og når det gælder pleje og rengøring af cykler, er produkterne fra Muc-Off i verdensklasse! Hos Cykler.dk er vi derfor stolte af at kunne tilbyde disse revolutionerende produkter til vore kunder. Det er da heller ikke uden grund, at flere professionelle atleter/cykelhold anvender produkter fra Muc-Off.

Silikone er bestemt ikke kun noget plastikkirurger bruger! Det vil du erfare, hvis du prøver Muc-Off Silicone Shine! Den super smarte spray er meget nem at anvende, og så lægger den et beskyttende lag over dele af metal, plastik eller gummi, så skidtet ikke så nemt sætter sig. Resultatet er forbløffende: Din cykel kommer til at stråle, som om den kom lige fra fabrikken!

Fordi Silicone Shine reducerer friktion, kan produktet med fordel anvendes på forgaffel og bagskifter, hvor det nedsætter den modstand, som, over tid, kan opstå i disse dele. Derfor bliver din cykel ikke alene skinnende blank. Den forbliver også letkørende!

OBS: Undgå for alt i verden at bruge Silicone Shine på bremserne. Nedsat friktion betyder forringet bremsekraft!

Sådan bruger du Muc-off Silicone Shine:

•Ryst dåsen grundigt
•Spray produktet på de dele, du ønsker at behandle med Muc-Off Silicone Shine
•Dup overfladen tør med en mikrofiber-klud
•Tilbage har du en skinnende blank overflade, som er langt mindre modtagelig overfor nyt snavs.

Miljøvenlighed betyder i øvrigt meget for firmaet Muc-Off, for som de selv siger: Hvem gider cykle rundt på en ødelagt planet? Alle Muc-Off produkter er derfor, så vidt muligt, baseret på biologisk nedbrydelige stoffer.