DKK 699,00
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske den
1. 83% merinould, meget åndbar
2. Stor lynlås-lomme bagpå
3. Super smart design

Når du virkelig brænder for cykling, og måske tilbringer mange timer ad gangen på cyklen, så skal der ordentligt tøj til. Og danske cyklister ved, om nogen, at vejret kan være meget omskifteligt. Det er langt fra altid, at solen stråler fra en skyfri himmel, når man begiver sig ud på en cykeltur.

Redwood Enduro VLS jersey-trøjen fra Mons Royale er, som navnet antyder, designet til enduro MTB-sport, hvor man kombinerer alt det sjove ved downhill-kørsel med kørsel op ad bakke. Trøjen har lange ærmer, og er udstyret med smarte mesh-paneler, som giver særdeles god ventilation, så kroppen kan ånde, når du virkelig tramper igennem i pedalerne, og sveden begynder at pible frem fra hver eneste porre.

Trøjen består af 83% merinould, 13% polyamid og 4% Elasthan. Merinould omtales ofte som `naturens egen aircondition`, fordi det netop er meget åndbart. Polyamid og elasthan sørger for, at stoffet er strækbart og meget robust, samt at det tørrer meget hurtigt, hvis det skulle blive vådt.
Selve designet er super smart, og får dig til at ligne en professionel enduro-rytter.

Når man cykler, er det ofte rart at kunne have forskellige småting med sig. Også det har producenten tænkt på: Redwood Enduro VLS trøjen er nemlig udstyret med en stor lynlås-lomme på ryggen. Så har du et sted at opbevare nøgler, telefon, penge, eller hvad du nu ønsker at medbringe.  

Du får, kort fortalt, en både flot og meget slidstærk trøje, der er lavet til at blive brugt under de til tider meget barske forhold, som MTB-spor verden over byder på.

Features:

•Mons Standard fit
•Høj V-hals, perfekt til cykling
•Ekstra længde på ryggen
•Lynlås-lomme bagpå
•Åndbare merino mesh-paneler
•Vægt: 140 gram