DKK 9.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let aluminiumsstel
2. Shimano Tiagra RD-4700GS, 10-Speed
3. TRP Spyre MD-C610C, Flat Mount (160/160) mekaniske skivebremser

Den tyske cykel-producent CUBE svigter ikke! Tusinder af cykel-entusiaster over store dele af verden har erfaret, at man får rigtig meget cykel for pengene, hvis man vælger en CUBE.

CUBE har, fuldt fortjent, fået et godt ry som producent af især mountainbikes. Men firmaet kan så sandelig også lave landevejscykler! Det er Attain Race et strålende eksempel på!

Som så ofte før viser ingeniørerne hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland her, at de mestrer det (næsten) umuliges kunst. Med Attain Race får du nemlig en let og hurtig landevejscykel, der også rummer den komfort og driftssikkerhed, du kender fra en touring-cykel.

Attain Race har et let og solidt aluminiumsstel, med glatte svejsninger, som giver cyklen et elegant, helstøbt udseende. Det koniske styrrær giver en ultra-præcis styring, imens vibrationer fra under laget absorberes af carbon-forgaflen.

Cykler med aluminiumsstel er generelt billigere end cykler med carbon-stel, men det betyder bestemt ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Hvis du er ny indenfor landevejscykling, og/eller også vil bruge din cykel til almindelig tur-cykling, så får du her et godt produkt, uden at du behøver tømme bankkontoen.

Med andre ord får du en cykel, der er designet med såvel performance som komfort for øje.

Men et er at have en hurtig og komfortabel cykel. Noget andet er, at man også skal kunne bremse, hurtigt og præcist, når det er nødvendigt. Derfor er Attain Race udstyret med mekaniske skivebremser, som gør, hvad de skal, selv når underlaget er vådt/glat.

Den innovative Shimano Tiagra 2x10 geargruppe sikrer, at du altid kan finde et gear der passer til det terræn, du kører i.

Cyklen leveres med CUBEs egne hjul, hvorpå der sidder et par Continental Ultra Sport dæk, som sørger for optimalt vejgreb, under alle forhold.  

Du behøver sådan set bare hoppe op i Natural Fit sadlen, og trampe i pedalerne. Så ligger den endeløse landevej åben for dig!

Hver eneste cykel, der forlader CUBEs fabrik, er blevet testet særdeles grundigt, både i laboratorier og ved `rigtig´ kørsel. Firmaet har nemlig adskillige professionelle cykelryttere tilknyttet som test-kørere. Når du køber en CUBE, får du derfor en cykel, der er lavet til at blive brugt, mange år frem i tiden.

Hos Cykler.dk har vi adskillige kunder, som er dedikerede CUBE-fans, og som holder sig til dette mærke, hver gang, de skal have ny cykel. Og det forstår vi godt. Det er nemlig svært at finde bedre kvalitet til prisen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: