DKK 99,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette produkt
1. Verdens bedste kædevoks til indendørsbrug
2. Nedsætter friktion og slitage
3. Bio-nedbrydeligt produkt, og genanvendelig flaske

Når den danske vinter melder sin ankomst, kan en hometrainer være god at have. Ganske vist er det, med det rette udstyr, muligt at cykle udendørs langt det meste af året. Men hometraineren har bestemt også sine fordele. F.eks. kan du cykle lige præcis, når du har tid, uden at forlade dit eget hjem. Og med moderne IT-teknologi kan du måske endda lægge etaper fra berømte cykelløb ind, så du kan køre Tour de France eller Flandern Rundt, hjemme i din egen stue.

Men uanset, hvor og hvordan, du cykler, så skal din kæde smøres godt. Og derfor er det godt, at Cykler.dk nu tilbyder de fremragende kæde-smøremidler fra danske UltiWax. E-Sport Lube er en flydende kædevoks, designet specielt til brug ved indendørs cykling. Produktet er det første af sin slags i verden.  

Hvis du, når du flytter din cykel indendørs, og anbringer den i hometraineren, fortsætter med den samme kædevoks, som du bruger udendørs, kan det blive et problem, at kæden `smider´ voks på gulvet. Det undgår du med E-Sport Lube.

Dette dejlige produkt er samtidig designet til at reducerer friktionen mest muligt. Det giver sjovere cykling, og mindre slitage på kæden. Flaskens lange hætte/studs gør det meget nemt at påføre kædevoksen.

Sådan gør du:

•Rens cykelkæden grundigt
•Anbring cyklen i hometraineren
•Ryst flasken, og påfør kæden et jævnt lag voks
•Lad voksen tørre
•Kør løs, og gentag behandlingen efter behov

UltiWax E-Sport Lube er, ligesom de andre produkter fra UltiWax, 100% biologisk nedbydeligt. Og flasken (som er af 100% genanvendelig plast), indgår i producentens   Recycle Cashback System, hvor du har mulighed for at få rabat på køb af UltiWax-produkter, hvis du afleverer tom UltiWax-emballage hos en fysisk forhandler af UltiWax-Produkter.

Landevej, offroad, ude eller inde. Hos Cykler.dk kan du de gode smøremidler fra danske UltiWax finde!