MUC-OFF E-Bike Dry Lube 50 ml

DKK 99,00
2 - 3 hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Sublim smøring af kæder på elcykler
2. Perfekt i tørre, støvede omgivelser
3. Miljøvenligt produkt

Kæden på din cykel er altid værd at passe og pleje godt. Dels er den naturligvis af afgørende betydning for, at du overhovedet kan cykle, og dels koster cykelkæder penge. På en elcykel kan det ikke undgås, at kæden bliver udsat for større belastning end på en almindelig cykel, ganske enkelt pga. den større trækkraft, som cyklens motor overfører til kæden.

Derfor har Muc-Off udviklet Ebike Dry Weather Lube. Dette innovative smøremiddel er udviklet specielt til brug på elcykler, og er primært anvendeligt, når du cykler i tørre/støvede omgivelser, som f.eks. på en solbeskinnet dansk sommerdag, eller hvis du skal cykle under varmere himmelstrøg.

Produktet indeholder bornitrid, et syntetisk fremstillet stof, som lægger en ultra-tynd, keramisk hinde over kædens led, og giver en smøreende effekt, som holder længe. Bornitrid er også med til at nedsætte slitagen på kæden, så den holder længere.

Sådan gør du:

Sørg for, at kæden er ren og tør
Dryp en moderat mænge Ebike Dry Weather Lube ind i kædens led, imens du kører baglæns med pedalerne
Tør overskydende smøremiddel af med en mikrofiberklud
Smøring bør ske 3-4 timer før cykelturen påbegyndes
Smør kæden jævnligt, og helst lidt oftere end på en almindelig cykel

Når du bruger rengørings- og plejemidler fra Muc-Off, kan du have god samvittighed overfor miljøet. Muc-Off er nemlig et firma med en stærk miljømæssig profil, og alle deres produkter er, så vidt overhovedet muligt, baseret på biologisk nedbrydelige stoffer. Således også Ebike Dry Weather Lube.

Muc-Off Ebike Dry Weather Lube giver lav friktion, minimal slitage, og silkebløde gearskift!