DKK 99,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Effektiv, langtidsholdbar kæde-smøring
2. Designet til danske vejrforhold
3. Miljøvenligt produkt i genanvendelig emballage

Her i landet er vejrliget ofte meget omskifteligt. Snart har vi solskin, og snart kommer en regnbyge strygende. Det stiller store krav, ikke alene til din påklædning, men også til de smøre- og plejemidler, du bruger til din cykel. Ikke mindst er det af stor betydning, at du plejer din cykelkæde godt. Hvis kæden ikke fungerer, får du ikke det optimale ud af dine anstrengelser på cyklen. Og desuden holder en cykelkæde længst, hvis den bliver smurt grundigt, og med det rette smøremiddel.

Heldigvis findes der mange gode smøre- og plejemidler til cykelkæder. Her har vi f.eks. Performance Wax, som er et 100% danskfremstillet produkt, fra producenten UltiWax. Denne flydende kædevoks er designet specielt til brug under dansk vejrforhold, og den reducerer friktion, og giver en smørende effekt, der holder meget længe. Faktisk helt op til 300 km, under skiftende vejrforhold.

Sådan gør du:
•Gør kæden grundigt rent, og lad den blive helt tør
•Dæk hele kæden med et jævnt lag Performance Wax
•Lad voksen tørre
•Nu er du klar til at køre!
•Gentag behandlingen efter behov

UltiWax Performance Wax er baseret på 100% biologisk nedbrydelige stoffer, og selve flasken er lavet af 100% genanvendelig plast. Flasken indgår i producentens Recycle Cashback Service. Hvis du afleverer flasken hos en fysisk forhandler af UltiWax-produkter, får du en vis rabat ved køb af et UltiWax-produkt. Den afleverede emballage bliver afleveret til genbrug.  

Hos Cykler.dk er vi g lade for cykler. Og derfor ved vi også, hvad god cykel-pleje er værd. Vi tøver derfor ikke et øjeblik med at anbefale UltiWax Performance Wax til være kunder!