Før DKK 549,00
DKK 529,00
SparDKK 20,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette kabel
1. Oplad batteri og Range Extender samtidig
2. Passer til Specializeds SL-modeller
3. Solidt 1 meter langt ladekabel

Måske kender du allerede de populære SL-modeller fra den store amerikanske producent Specialized. Èn af mange fordele ved disse cykler er, at det er muligt at tilkøbe en Range Extender, i tilfælde af, at det batteri, som cyklen er `født´ med, ikke giver tilstrækkelig rækkevidde til at matche dit behov.

Range Extenderen er, meget kort fortalt, et ekstra batteri, der giver dig forøget aktionsradius. Men betyder det så, at man skal lade på to separate batterier, når både Range Extenderen og det ordinære batteri skal lades op? Nej, heldigvis ikke! De smarte folk hos Specialized har nemlig, som så ofte før, formået at gøre det nemmere for alverdens cykel-entusiaster.

Med det praktiske SL Y Charger Cable kan du nemlig oplade både batteri og Range Extender, på én og samme gang! Den ene ende af det 1 meter lange ladekabel tilslutter du til opladeren, på ganske normal vis, imens den anden ende er delt op i to, med hvert sit stik, som du tilslutter til hhv. batteri og Range Extender, Nemmere kan det næsten ikke være.

Husk i øvrigt, at opladning sker bedst og hurtigst ved stuetemperatur. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dette kabel passer til din oplader/dine batterier, så kontakt os endelig.