DKK 94.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Den ultimative gravelbike!
2. SRAM Red AXS eTap , 12-gear  
3. SRAM Red eTap AXS hydrauliske skivebremser

Der findes situationer her i livet, hvor kun det bedste er godt nok. Det gælder også indenfor cyklernes fascinerende verden.

Hvis du er på jagt efter noget nær det ultimative indenfor gravelbikes, så kunne Diverge S-works fra Specialized være værd at overveje. Denne sublime gravelbike har virkelig alt, hvad den kompromisløse grus-entusiast kan drømme om. På denne fantastiske cykel kan du køre alverdens grusstier tynde, og deltage i professionelle gravel-løb. Om du vinder eller ej, afhænger (også) af dig!

Hvis man f.eks. skal køre gravel-løb på elite-niveau, så tæller hvert eneste gram. Derfor har Specialized konstrueret en fjerlet FACT 11r carbon-ramme, som kun vejer 1000 gram (i størrelse 56 cm). Lettere kan et cykelstel næsten ikke blive.

Affjedringen er naturligvis lige så gennemført som alt andet ved denne cykel, som er udstyret med den velkendte Future Schock 2.0 affjedring. Så mærker du ikke mange vibrationer fra underlaget. Det sørger den hydrauliske dæmper for. Takket være dette geniale system er kontrol, fart og sikkerhed i højsædet.

De hydrauliske skivebremser kommer fra SRAM, og du kan roligt stole på, at bremserne gør, hvad de skal, når de skal. Husk: Fart er intet, hvis du ikke kan bremse ned igen.  

Gear-gruppen, som er en 1x12, hedder SRAM Red AXS eTap. Den er kombineret med SRAMs Orbit skiftere.
Cyklen leveres med de velkendte Pathfinder Pro dæk, men ligesom på Specializeds andre gravelbikes er der masser af plads til, at du kan montere andre typer dæk, alt efter, hvilket terræn, du kører i.

Vi kan kun sige, at hvis du virkelig lever og ånder for at køre på gravelbike, så er Specialized Diverge S-Works noget af det mest eksklusive, der findes!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: