MUC-OFF Carbon Gripper 75 g

DKK 199,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Holder sammen på carbon-dele
2. Forlænger carbon-delenes liv
3. Meget nem at anvende

Carbon er både let og stærkt. Men netop fordi det er et ´state of the art´ materiale, er det typisk også dyrere end stel/dele af aluminium. Cykelstel og -dele af carbon er designet til at være glatte og aerodynamiske, så du kan få det maksimale ud af hvert ene af dine energiske tråd i pedalerne.
Desværre kan carbons glatte og aerodynamiske egenskaber have den ulempe, at dele af og til kan glide fra hinanden. Hvis du har en lækker carbon-cykel, har du måske oplevet, at din sadelpind til tider synes at leve sit eget liv, eller at frempinden kan have svært ved at få fat i styret.

Hos den anerkendte producent Muc-off har forskerne, eller `de gale videnskabsmænd´, som de ynder at kalde sig, vredet deres hjerne for at finde en løsning på dette problem. Og hvis man kender Muc-Off, så ved man, at de ikke giver op, før de er i mål.

Løsningen hedder Muc-Off Carbon Gripper! Dette innovative produkt er designet til at skabe lige præcis den rette grad af friktion mellem forskellige carbon dele, eller mellem dele af hhv. carbon og metal. Dette holder sammen på delene, samtidig med, at det forebygger metaltræthed og indvendige brud på delene. Resultatet er, at dine dyre carbon-dele holder længere.

Muc-off Carbon Gripper kn ikke være nemmere at bruge:
•Påfør et tyndt lag Carbon Gripper på de emner, der skal sættes sammen
•Fordel produktet jævn udover emnerne
•Tør overskydende produkt bort
Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne tilbyde såvel Carbon Gripper som de mange andre fantastiske Muc-Off produkter til vore kunder!