DKK 319,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Anvendelig til mange formål
2. Høj grad af åndbarhed
3. Meget for pengene

Der er næsten ingen grænser for, hvor mange forskellige beklædningsgenstande, den danske familie-virksomhed GripGrab sender på markedet. Generelt gælder det for GripGrab, at deres produkter er af meget høj kvalitet, uden at prisen ryger op i det røde felt.

I et land som Danmark, hvor solskin tit veksler med regn, har man brug for en del forskellig beklædning, hvis man ønsker at kunne cykle i al slags vejr. Og det er netop her, at denne lækre halsedisse skiller sig ud. Her har vi nemlig en beklædningsgenstand, der kan bruges til flere forskellige formål.

Den kan naturligvis bruges som en traditionel halsedisse, der holder halsen varm. Men når sveden begynder at drive, kan du bruge den som et svedbånd. Har du mere brug for en bandana, kan den også bruges som sådan. Og er det virkelig koldt, kan du også bruge den som en ansigtsmaske, der dækker hele underansigtet.
Den multifunktionelle halsedisse er fremstillet af 100% polyester. Polyester er især kendt for sine fantastiske svedtransporterende egenskaber. Når du sveder, transporteres sveden ud til ydersiden af stoffet, hvorfra den fordamper. Stoffet tørrer derfor meget hurtigt, så du ikke kommer til at føle dig våd og kold. Produktet er særdeles åndbart.  

Produktet kan maskinvaskes ved 30 grader, sammen med lignende farver, men det er ikke egnet til tørretumbling eller strygning.

Her hos Cykler.dk får du dette multifunktionelle produkt til 119 kr. Og i betragtning af, hvor mange forskellige anvendelsesformål, produktet har, må man sige, at du virkelig får noget for pengene. Er der noget at sige til, at vi er stolte af at være din GripGrab-forhandler?