El-Cykel - Standard

1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Gratis ved køb af ikke-nedsat elcykel
2. Cykelkurv og hjelm
3. Super service hos Cykler.dk

Hvis man bare har det mest nødvendige tilbehør til sin cykel, kan man klare sig et langt stykke hen ad vejen. Derfor tilbyder Cykler.dk denne standard tilbehørspakke, som du har mulighed for at få med i købet, ganske gratis, når du køber en ikke-nedsat elcykel hos os. De lægger bare pakken i kurven, sammen med din bestilling på elcyklen. Så går resten af sig selv.

Pakken består af en Basil Cento cykelkurv og en Specialized Centro LED MIPS hjelm. Kurven er udført i en stærk og let aluminiumskonstruktion, og behandlet med vejrbestandig, matsort lak. Den monteres let på elcyklens bagagebærer, hvor den ikke er i vejen.

En god hjelm bør være standardudstyr for ALLE, der cykler! Der er ingen gyldig undskyldning for at droppe hjelmen. Og med Specialized centro LED MIPS får du meget hjelm for pengene! MIPS (Multi-directional Impact System) bygger på en særlig teknologi, der beskytter hjernen mod de meget skadelige kraft-påvirkninger, den ofte udsættes for, når hovedet får et `vrid´ i forbindelse med et styrt. Det er ofte disse rotationsstyrt, der er årsag til hjerneskader. Men med MIPS nedsættes risikoen for sådanne skader med op til 40%.

Hjelmen er desuden glimrende ventileret, og pasformen er meget nem at justere. LED-lygten i nakken øger synligheden i trafikken. Ved kørsel i mørke skal du dog stadig have en baglygte på din cykel, for at opfylde lovens krav til lygteføring.

Med Cykler.dks Standard tilbehørspakke til elcykler kommer du godt ud af starthullerne!

OBS: Hvis du ønsker en større tilbehørspakke (Ekstra eller Deluxe), kan disse fås for et mindre tillæg. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du altid kontakte Cykler.dk, enten på mail: info@cykler.dk, eller på tlf. 77340818.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: