Atomic Live Shield Vest Amid M A

DKK 1.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk beskyttelse af rygsøjlen
2. Tynd, fleksibel og åndbar
3. Kan justeres efter din overkrop

Sikkerhed fremfor alt! Vi siger det gang på gang, når det handler om cykelhjelme. Og selv om der naturligvis er al mulig grund til at beskytte sit hoved, når man cykler, så bør man heller ikke forsømme at beskytte sin ryg. Et brud på rygsøjlen vil altid være alvorligt. Og hvis man overlever det, vil der være stor risiko for varige skader, såsom eksempelvis lammelser. At blive tvunget til at byttecyklen ud med en kørestol er vel enhver cykel-entusiasts værste mareridt.

Heldigvis findes der beklædningsgenstande, som er designet til at beskytte rygsøjlen, i tilfælde af, at du styrter på cyklen. Kig bare på den smarte Live Shield Vest Amid M.

Vesten er baseret på et system, der går under navnet AMID (Atomic Multi-directional Impact Deflector). Denne teknik bygger på en række rørformede skum-elementer, som ligger inde i vesten. Ved et styrt eller en påkørsel vil disse elementer absorbere og dæmpe energien fra anslaget, så din rygsøjle skånes.

Nu tænker du måske, at sådan en vest må være både stiv og tung, ligesom de gammeldags fragmentationsveste, som nogen måske husker fra soldatertiden. Men nej, Atomic Live Shield vesten er både let og tynd. Den er udført i et lækkert slim fit, og former sig, let og elegant, efter din krops bevægelser. Det gælder både ved høje og lave temperaturer. Vesten er desuden meget åndbar, og kan let bæres under en cykeltrøje eller lignende.

Hvis du f.eks. skal på skiferie, er denne vest også ideel.

Bæltet kan justeres i højden, alt efter længden på din torso, og da kan også vælge at tage bæltet af. Vesten er vaskbar, men bør ikke tørretumbles.    

Pas på din ryg! Brug en Live Shield Vest Amid M!