SKS
Typer
Pris
Mærker

SKS Cykelværktøj - Værktøj

SKS er din muligheden for at få noget håndgribeligt kvalitet! Her er snakke produkter der er skrevet »MADE IN GERMANY« på, dette betyder for dig at du får nogle produkter der er samlet og kvalitetstestet af de dygtige medarbejder på produktionsfaciliteten!

SKS har lavet værktøj både til at have derhjemme i værkstedet, og til at have med på farten bl.a. SKS CT Worx et ultra kompakt og funktionelt værktøj, der holder til at blive brugt!

Cykelværktøj til ethvert brug!

Bredt udvalg af værktøj fra SKS!!
SKS er et synonym for kvalitet, vi har derfor altid et STORT udvalg af deres produkter. Vores kæmpe udvalg får du altid til de billigste priser på markedet. Fuldt funktionelle produkter til cykelrytteren som hverdagsrytteren der skal fra A-til-B.

Prisgaranti på alle produkter i shoppen!
Vi vil have de laveste priser i hele det danske kongerige, derfor har vi indført prisgaranti! Finder du mod forventning et af vores mange produkter billigere et andet sted, så kontakt endelig vores support team på info@cykler.dk eller på telefonen +45 77 34 08 18!

Gratis levering
Køber du cykelværktøj eller andre produkter på shoppen for over 299 kr. får du naturligvis fri fragt! Overstiger orderen ikke, så får du vores super gode og billige fragtpriser!

E-handelsmærket
Sikkerheden i højsædet, så derfor er vi blevet E-handelsmærket, dette betyder at du er sikker på at vi lever op til hverdagens høje krav om IT sikkerhed! Klik HER, og se vores certificering i dag!
Cykler.dk     |     Storegade 27     |     7620 Lemvig     |     7734 0818     |     info@cykler.dk     |     Webdesign & webshop af MCB
Klik mig