Diverse
Typer
Pris
Mærker

Diverse værktøj - Cykelværktøj

Herunder finder du et stort udvalg af diverse værktøj til cykel-værktøjskassen!

Du finder alverdens brugbart værktøj til værktøjskassen, i super god kvalitet, så du kan fikse selv de mest komplicerede defekter på cyklen. Det er alt sammen fra anerkendte producenter, og til så lave priser, at du nærmest får dem smidt i nakken!

Så fyld cykel-værktøjskassen op i kategorien herunder!

BBB Aftrækker
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 219,00
DKK 159,00
Spar DKK 60,00
Læs mere
BBB Kransværktøj m. kæde
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 219,00
DKK 159,00
Spar DKK 60,00
Læs mere
BBB Aftrækker sæt til kassette
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 438,00
DKK 219,00
Spar DKK 219,00
Læs mere

Værktøj til hjemme, såvel som køreturen!

Bredt udvalg af cykelværktøj!
KÆMPE udvalg af værktøjer til din cykel. Vi fører dem i et bredt udvalg, så du altid finder hvad du søger! Hvis du ikke finder det, så kontakt vores kundeservice og vi vil gøre det bedste for at hjælpe dig, til de laveste priser!

Prisgaranti på bremseværktøj!
Man ønsker altid at få de billigste priser, derfor har vi prisgaranti på alle varerne i butikken. Alle produkter du finder billigere hos en konkurrent matcher vi + du får vores gode service oveni købet!

Gratis levering
Du får altid fri fragt på ordre(r) over 299 kr. ved køb af dine produkter hos os! Overstiger den ikke de 299 kr., så giver vi dig de laveste priser på fragt!

1-års fuld returret
Kvaliteten skal være i orden, man ønsker ikke at få nogle "engangsværktøjer" der går i stykker ved første brug! Vi er så sikre på vores produkter, at vi giver dig et års returret på alle produkter hos Cykler.dk!
Cykler.dk     |     Storegade 27     |     7620 Lemvig     |     7734 0818     |     info@cykler.dk     |     Webdesign & webshop af MCB
Klik mig