Diverse
Typer
Pris
Mærker

Diverse værktøj - Cykelværktøj

Herunder finder du et stort udvalg af diverse værktøj til cykel-værktøjskassen!

Du finder alverdens brugbart værktøj til værktøjskassen, i super god kvalitet, så du kan fikse selv de mest komplicerede defekter på cyklen. Det er alt sammen fra anerkendte producenter, og til så lave priser, at du nærmest får dem smidt i nakken!

Så fyld cykel-værktøjskassen op i kategorien herunder!

BBB Aftrækker
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 219,00
DKK 159,00
Spar DKK 60,00
Info / Køb
BBB Kransværktøj m. kæde
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 219,00
DKK 159,00
Spar DKK 60,00
Info / Køb
BBB Aftrækker sæt til kassette
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 438,00
DKK 219,00
Spar DKK 219,00
Info / Køb

Værktøj til hjemme, såvel som køreturen!

Bredt udvalg af cykelværktøj!
KÆMPE udvalg af værktøjer til din cykel. Vi fører dem i et bredt udvalg, så du altid finder hvad du søger! Hvis du ikke finder det, så kontakt vores kundeservice og vi vil gøre det bedste for at hjælpe dig, til de laveste priser!

Prisgaranti på bremseværktøj!
Man ønsker altid at få de billigste priser, derfor har vi prisgaranti på alle varerne i butikken. Alle produkter du finder billigere hos en konkurrent matcher vi + du får vores gode service oveni købet!

Gratis levering
Du får altid fri fragt på ordre(r) over 299 kr. ved køb af dine produkter hos os! Overstiger den ikke de 299 kr., så giver vi dig de laveste priser på fragt!

1-års fuld returret
Kvaliteten skal være i orden, man ønsker ikke at få nogle "engangsværktøjer" der går i stykker ved første brug! Vi er så sikre på vores produkter, at vi giver dig et års returret på alle produkter hos Cykler.dk!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk