Før DKK 189,00
DKK 169,00
SparDKK 20,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dette multi-værktøj
1. I alt 13 stykker værktøj
2. Umbraco-nøgler, skruetrækkere og `plug tool´
3. Leveres i praktisk opbevaringstaske

Værktøj har vi alle brug for! Og det gælder, uanset, om vi står hjemme i skuret eller i cykelkælderen, eller om situationen opstår ude på landevejen, eller hvor vi nu cykler. Især i situationer som sidstnævnte er det rart med et sæt værktøj, der ikke fylder alverden. Der er jo ingen af os, der har lyst til at slæbe en større taske eller værktøjskasse med på cykelturen.

Men frygt ikke! Med dette smarte multi-tool M13 har producenten Crankbrothers løst mange problemer for dig, før de overhovedet er opstået. Uanset, hvilken form for MTB-sport, du dyrker, kan du have stor glæde af disse smarte værktøjer (der i øvrigt også kan vise sig anvendelige i mange andre sammenhænge).

Sættet kommer i en praktisk opbevaringstaske, som indeholder følgende:
•Umbraco-nøgler str: 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8
•Skruetrækkere: Philips: Str. 1 og 2. Flad: Str. 1
•`Plug tool´ (til lapning af dæk).
•Dæk-plugs

Dette smarte multi-værktøj vejer kun 164 gram, og fylder ikke mere, end at du kan have det i lommen. Der ydes livsvarig garanti på sættet. Og det er ikke så mærkeligt, for der er ganske enkelt ikke ret meget ved dette sæt, som kan gå i stykker!

Opbevaringstasken er i øvrigt tilstrækkeligt stor til at kunne rumme et par ekstra led til din cykelkæde.
Hos Cykler.dk er vi meget begejstrede for Crankbrothers-produkter, og vi er stolte af at kunne tilbyde disse produkter til vore kunder!