Før DKK 699,00
DKK 469,00
SparDKK 230,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 119,00)
Se mere
(+ DKK 259,00)
Se mere
(+ DKK 439,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Slip-brillen er en super fed brille i mange forskellige farver fra Tifosi!

Slip-brillen har masser af smart teknologi fra Tifosi som gør at du ikke vil fortryde det køb et splitsekund! De har benyttet deres TR90 materiale til at lave stellet, som gør det utroligt slidstærkt men samtidig let og bevægeligt!

Brillens stænger og næseklips er lavet i hydrofilisk gummi der forebygger at brillen skrider når du sveder. Derudover er lavet ventilationskanaler i linserne, som forebygger dug på indersiden.

Farverne Matte Black, Pearl White, Race Blue, Neon Pink og Race Orange kommer med 3 linser, en klar linse, en rød linse, og en røg farvet linse, så de passer til forskellige lejligheder. Den klare linse til en overskyet dag uden sol, den røde linse til en dag med let sol, og den røgfarvede linse til en dag med høj sol.

Farven Race Silver,  kommer kun med en linse, men det er en såkaldt photocromic-linse der indstiller sig efter lyset. Altså, hvis du er inden døre, eller i skyggen, fungerer den blot som en almindelig brille, men så snart du træder ud i solen, fungerer den som en solbrille. SUPER smart!

Brillen vejer 24g og passer til størrelserne Large, Medium og Small. Den er 133mm bred ved linserne og 149mm bred på sit bredeste ved stængerne.