MUC-OFF E-Bike All Weather Kæde Olie 250 ml

DKK 149,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. All Weather kædeolie til elcyklen
2. Plejer og beskytter
3. Miljøvenlig kvalitet fra Muc-Off

Har du en elcykel? Og kører du tit og langt på den? Så har du måske allerede erfaret, at kæden på en elcykel er udsat for en betydelig belastning, pga. det store moment, som motoren leverer. Cykelkæder er dyre, så det kan godt betale sig at passe godt på dem. Derfor er det en god idé at anvende et smøremiddel, som er udviklet specielt til brug på elcykel-kæder.

Til dig, der bruger din elcykel rigtig meget har Muc-Off udviklet den smarte E-Bike All Weather Lube. Så er du fri for at skulle skifte mellem en dry og en wet lube, alt efter, hvordan vejret udarter sig.

Kædeolien nedsætter friktionen, hvilket giver mindre slitage. Og så giver den nogle herlige, silkebløde gearskift. Det skyldes ikke mindst, at Muc-Off All Weather Lube er tilsat bornitrid, en keramisk komponent, som lægger et mikro-tyndt, beskyttende lag over kæden, så den bliver vand- og smudsafvisende.

Sådan gør du:

Sørg for, at kæden er helt ren og tør
Ryst spraydåsen grundigt
Påfør produktet, så hele kæden er jævnt dækket
Påfør produktet en gang til, for at opnå optimal effekt
Undgå, at smøremidlet kommer i kontakt m. bremserne!
Overskydende kædeolie tørres af med en mikrofiberklud
Opbevar spraydåsen på et tørt, køligt sted

Når du vælger rengørings- og plejeprodukter fra Muc-Off, gør du samtidig noget godt for miljøet. Der er nemlig tale om særdeles miljøvenlige produkter, som, i videst mulig udstrækning, er baseret på biologisk nedbrydelige ingredienser. Det vil bl.a. sige vegetabilske olier frem for de petroleumsbaserede af slagsen.

Som du ser er der mange grunde til, at vi, hos Cykler.dk, godt kan lide Muc-Off!