1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Kan tilkøbes billigt sammen med MTB
2. Skærme, lås og støtteben
3. Vi monterer og leverer, helt gratis

Hos Cykler.dk har vi masser af fede mountainbikes. Her er noget for enhver smag, og for enhver pengepung, ikke at forglemme! Men cykling bliver altid lige en lille smule sjovere med lidt tilbehør på cyklen. Når du køber en MTB hos os tilbyder vi derfor, at du kan få denne fantastiske udstyrspakke med i købet, til en særdeles fornuftig pris
Du behøver bare lægge tilbehørspakken i kurven, sammen med bestillingen. Så monterer vi udstyret for dig, og leverer cyklen, ganske gratis.

Pakken indeholder bl.a. et sæt Hurricane skærme. De fås i størrelserne 26/27,5/29´´, og er monteret på hhv. forgaffel og sadelpind. Skærmene beskytter dig mod at få opsprøjtende vand og mudder i hovedet, når det for alvor går løs på MTB-sporet. Det øger komforten, og vel i sidste ende også sikkerheden.

Næste ting er en forsikringsgodkendt lås. Så er du sikker på, at forsikringen dækker, hvis nogen skulle gå hen og rende med din MTB. Hvis du vil sikre din cykel bedst muligt, anbefaler vi i øvrigt, at du kombinerer den godkendte lås med enten en kædelås eller en foldelås, så du kan låse cyklen fast til et vejskilt, en lygtepæl eller lign. Så bliver cykeltyvens humør for alvor ødelagt!

Sidste ting der indgår i vores Standard tilbehørspakke til MTB´er er et praktisk støtteben. Så kan du altid stille din cykel fra dig, uden at den behøver stå op ad noget.

Husk, at hvis du ønsker endnu mere lækkert tilbehør til din MTB, så har du mulighed for at tilkøbe enten Ekstra eller Deluxe tilbehørspakken, for en ganske beskeden merpris. Nogen spørgsmål? I så fald er du meget velkommen til at kontakte Cykler.dk, enten på mail: info@cykler.dk, eller på tlf. 77340818.


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: