DKK 259,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Lette og aerodynamiske
2. Perfekte til landevej
3. Høj grad af åndbarhed

Når sommerens landevejsløb skal vindes, eller enkeltstarten skal resultere i den bedst mulige tid, tæller hver eneste lille detalje. Alt på din cykel er optimeret. Hvert gram unødvendig vægt er skåret væk, og alt er aerodynamisk designet. Og alligevel er der måske stadig at sted eller to, hvor du har mulighed for at hente marginale fordele hjem! Kig f.eks. på de lækre RaceAero Lightweight Lycra sko-overtræk fra GripGrab!

Her er der tale om et par lette, aerodynamiske og smarte sko-overtræk, der dels beskytter dine cykelsko mod vand og mudder, men som så sandelig også er designet til at give dig den lillebitte fordel, der (måske går), at du lige kan hente de sidste, vigtige hundrededele af sekunder hjem!
GripGrab er en dansk familie-virksomhed, som siden år 200 har satset på at lave gode, solide og funktionelle produkter til cykel-atleter – og til fornuftige priser, vel at mærke! RaceAero LW Lycra sko-overtrækkene er ingen undtagelse. De er enkle og funktionelle, og alligevel højteknologisk designede, så lav vægt og en høj grad af aerodynamik er i højsædet.

Ligesom mange andre af GripGrabs produkter er RaceAero sko-overtrækkene forsynet med reflekterende logo, der giver øget synlighed, når du cykler i mørke. Og den solide YKK-lynlås sikrer, at sko-overtrækkene er nemme at tage af og på, og at de bliver siddende, hvor de skal.  

Produktet kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men er ikke egnet til tørretumbling eller strygning.