DKK 4.589,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske disse hjul
1. Lette, effektive og alsidige hjul
2. Kan monteres med dæk op til 50 mm
3. Meget lav rullemodstand

Når vi snakker moderne landevejscykling, er der især to faktorer, som tæller. Fart og alsidighed.

Derfor har producenten Zipp designet det helt banebrydende hjulsæt 303 S. Dette hjulsæt er blandt producentens letteste.

Men den er langtfra alt: Dette hjulsæt har en fælgdybde på 45 mm, hvilket gør det ideelt på stort set enhver form for underlag. Men samtidig er bredden forøget, hvilket giver mulighed for større luftvolumen og lavere dæktryk, hvilket igen betyder mindre træthed hos cykelrytteren, ganske enkelt fordi det er dækkene/hjulene, der absorberer vibrationer fra underlaget, i stedet for, at disse forplanter sig til rytterens krop.

Hvis du er på udkig efter lynhurtig, aerodynamisk performance, så er et 28 mm dæk optimalt, men hjulsættet kan også monteres med gravel-dæk helt op til 50 mm.

Det er tydeligt, at Zipp 303 S hjulsættet `låner´ flere features fra 303 Firecrest hjulsættet. Det ses ikke mindst på fælgprofilen, som er designet til at mindske vindmodstanden.

Fælgen på 303 S er 2 mm bredere end på forgængeren, 302 S. Den brede fælg gør det muligt at køre med lavere dæktryk, hvilket giver mindre rullemodstand. Det betyder dels større effektivitet, og dels, at du får en mere behagelig cykeloplevelse.

Alt i alt et super fedt hjulsæt, som i høj grad bygger videre på de stolte traditioner fra forårs-klassikerne.