Shimano Acera Bagskifter RD-M360-SGSL 7/8s

DKK 299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. God og billig bagskifter til 7- og 8-speed kassetter
2. Forbedret funktionalitet
3. Til MTB, trekking eller citybike

I det daglige tænker du måske ikke så meget over din bagskifter. Men hvis den går i stykker, skal du bestemt nok opdage det! Det er meget kort fortalt, bagskifteren, der skifter gear, når du giver den `besked´ om det, ved at betjene gearvælgeren. Og en god gearing hjælper dig med at forcere terrænmæssige udfordringer, og opnå en god topfart.

Men al mekanik kan blive beskadiget. Og det gælder ikke mindst for bagskifteren. Især når du kører offroad på din mountainbike, er der en vis risiko for, at du enten styrter, eller at bagskifteren slår med sten, grene eller andre hårde genstande. Og hvis uheldet er ude, skal der ikke så meget til, før du får behov for at udskifte bagskifteren.

Men heldigvis behøver en ny bagskifter ikke koste en mindre formue. I hvert fald ikke, hvis den hedder Acera RD-M360-SGSL 7/8s, og kommer fra japanske Shimano. Bagskifteren passer til 7- og 8-gears kassetter, og kan bruges på enten mountainbikes, trekking-cykler eller citybikes. Der er tale om en billig, men stadig særdeles solid bagskifter, og vi anbefaler den især til cykler i de lidt lavere prisklasser.

Acera bagskifteren monteres direkte i geardrop/gearøje-gevindet på cyklen. Der skal bruges en 6 mm umbrako-nøgle. Vi anbefaler, at bagskifteren holdes fri for snavs og støv, og at alle bevægelige dele smøres jævnligt.

Shimano Acera RD-M360 er en ny model, der går direkte ind og erstatter tidligere udgaver. I forhold til tidligere modeller er funktionaliteten forbedret en del.

BEMÆRK ang. denne Shimano Acera bagskifter:
- Største tandhjul på kassetten kan være en 34´er
- Mindste tandhjul på kassetten kan være en 11´er
- Den største forskel på klingeren i for, må være 22 tænder

Se vores Shimano Acera manual nedenfor!