MUC-OFF Luxury Chamois Cream Ladies 100 ml

DKK 169,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Super effektivt buksefedt, designet til kvinder
2. kølende og antibakterielt
3. Hjælper dig til at yde dit bedste på de lange ture

De fleste, der har prøvet at cykle langt og tit, har også prøvet at have et smertefuldt sadelsår, som følge af friktion mellem bukserne og den følsomme hud på bagdelen. Det kan være yderst generende, og kan hurtigt lægge en dæmper på effektiviteten hos selv den mest hardcore cykelrytter. Et par gode cykelbukser og en sadel med god pasform gør meget, men mange bruger også buksefedt.

Dette produkt, som er designet specielt til kvindelige cykelryttere, kommer, ikke overraskende, fra den anerkendte producent Muc-Off. Læs med nedenfor!

CC (Chamois Cream) Ladies buksefedt smøres direkte på huden, og er derfor meget nemt at bruge. Produktet er baseret på en række naturlige ingredienser, som hverken giver allergi eller på anden måde irriterer din hud. Cremen har en behagelig, kølende effekt, og virker desuden antibakterielt. Dette produkt kommer som sendt fra himlen, ikke mindst, hvis du skal cykle meget lange etaper, og måske endda flere dage i træk.

Det er derfor ikke uden grund, at en lang række professionelle atleter og cykelhold verden over sværger til de mange skønne produkter fra Muc-Off. Er du stadig i tvivl? Så kom ind til Cykler.dk, og få en snak om Muc-Off. Så skal du nok blive overbevist!

Hos Cykler.dk er vi ikke fedtede (i hvert fald kun på den fede måde). Vi sælger nemlig 100 ml af det skønne Muc-Off CC Ladies buksefedt til en ganske billig pris, så du altid kan yde dit bedste, selv på ganske ekstreme cykelture. Muc-Off CC Ladies buksefedt er et must for den kompromisløse kvindelige cykelrytter!