DKK 1.419,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske dette sæt
1. Computer, sensor og pulssæt
2. Billigt, effektivt og brugervenligt
3. Bluetooth/ANT+-kompatibelt

Vi vil alle gerne have mest muligt ud af vore anstrengelser på cyklen! Derfor kan en cykelcomputer og en pulsmåler være en god hjælp. Tænker du, at det lyder dyrt? Så kan vi berolige dig. Med dette lækre `bundle´ fra Bontrager får du både computer, pulsmålerset og en smart sensor, uden at du behøver tømme bankkontoen!

Bontrager RIDEtime Elite er en smart og brugervenlig cykelcomputer, som du kan bruge til at holde styr på de mest elementære data, såsom fart, kadence og effekt. Displayet er stort og letaflæseligt, og betjeningen er ganske enkel.

For at kunne fungere, har computeren brug for en sensor. Og i dette `bundle´ indgår Bontrager DuoTrap S. Det er en smart og letbetjent sensor, som er Bluetooth- og ANT+-kompatibel. Du kan således let overføre data til en anden enhed, som f.eks. din smartphone eller tablet. Så kan du gemme dine data, og i ro og mag analysere dem, når du har tid og lyst.  

Der medfølger batteri, hjulmagnet og kadencebånd.

Din puls kan du måle med det Bluetooth- og ANT+-kompatible Bontrager pulsmålersæt. Bæltet er blødt og komfortabelt, og den medfølgende sensor sørger for Bluetooth- og ANT+-kompatibiliteten, så du også kan sende dine puls-data til andre enheder. Pulsmåleren er selvfølgelig anvendelig til alle former for konditionstræning. Men her hos Cykler.dk synes vi naturligvis, at det er klart fedest at cykle!

Med dette sæt fra Bontrager er du godt på vej til at tage din cykeltræning til et helt nyt niveau.